Gallery

Gold FM: 1 matinal de aur, 3 prezentatori de aur:

Cum sa te trezesti cu zambetul pe buze si sa ai o dimineata de zile mari? Ascultand matinalul de la Gold FM, cu cei 3 noi prezentarori de aur: Gianina Corondan, Mihai Cioceanu si Radu Buzaianu!

Cunoastem cu toti verva si aparitiile pline de culoare ale Gianinei Corondan. Acum, excentrica, tonica si simpatica prezentatoare se trezeste cu noaptea in cap, in fiecare dimineata. De ce? Pentru ca, la randul ei, sa ii trezeasca pe ascultatorii aflati pe 96,9 FM 😉
Gianina intra in echipa matinalului Gold FM alaturi de experimentatul om de radio Mihai Cioceanu si jurnalistul Radu Buzaianu.

3 la puterea a 3-a: dinamism, vioiciune, muzica buna! Pentru un matinal de aur!
Ce spun cei trei, mai in gluma, mai in serios, despre emisiunea lor?
“Este un matinal care, daca nu ar fi fost, ar fi trebuit sa existe! Nu era usor dimineata, mai ales cand aveam o gama larga de matinale. De astazi incepand nu va mai fi de ales! Dinamic, personal si viu. Muzica si vorba buna! Asa ca, va asteptam cu artisti si oameni de valoare, in fiecare dimineata la ‘Gold Morning’, pe 96,9 sau live pe www.goldfm.ro”, dezvaluie Gianina Corondan.

Radu Buzaianu si Gianina Corondan sunt astfel noile voci de aur de la Gold FM, post ce gazduieste deja emisiuni ale unor voci celebre:
Asa cum este Raluca Moianu, pe care o putem asculta in fiecare dupa amiaza de la ora 5 la 7, intr-o emisiune deschisa celor ce cauta dezvoltarea personala (“Drive Time Coaching”).
Dar si Irina Margareta Nistor, care este in fiecare vineri “Vocea filmelor la radio” si Travel Man, cunoscutul blogger de calatorie Bogdan Popescu care poate fi ascultat, in fiecare zi, dupa matinal.
Sa ne auzim cu bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *