Gallery

Ghid pentru îndreptarea părului

Nu vă supărați pe mine pentru franchețe, dar femeile sunt nebune, frate! – evident, persoanele de față se exclud 😉
Deși cade dressing-ul pe noi, iar stivele de pantofi stau cu vârf, mai, mai să ne strivească, niciodată, dar niciodată nu avem cu ce să ne îmbrăcăm. Ne panicăm înainte de orice eveniment important, gen vacanță sau nuntă ori botez.
– Eu cu mă îmbrac?!, se aude disperarea așa, cam cu vreo două luni înainte. Și dăm buzna la shopping.
După care, în ziua evenimentului, ne mai panicăm o dată și definitiv:
– Nu am cu ce să mă îmbraaaaac!
Aici este momentul în care nefericitul spectator (dacă nu a avut inspirația să iasă să dea ture în jurul blocului sau nu a cedat deja nervos și încă mai rezistă stoic orbitând în jurul istericei), începe să ne asigure că avem nu una, ci doua tone de țoale mișto cu care ne putem îmbrăca.
– Poftiiiim, țoale?! Adică bluzițele mele neprețuite din voal și rochiile din mătase sunt… țoale pentru tine?!, ne sare și mai tare muștarul. Cum îți permiți?
– Dar nu ai tu rochia aia roșie, strâmtă și sexy?, încearcă nefericitul să calmeze bestia.
– Vechitura aia?!!! Să o port la nunta lui M.?
– Cum vechitura?, îi ies amărâtului ochii din cap, de la ditamai șocul. Ți-ai luat-o luna trecuta! Special pentru nuntă, remember?
– Aaaa!!! (fond sonor de isterie). Oribilitatea aia. Nu ai văzut ce fund mare îmi face?! Pe aia să o porți tu!

Dar, așa cum spuneam, doamnele și domnișoarele de față nu au nicio legătură cu acest scenariu apocaliptic. Poate nouă ne mai scapă așa, cine știe când (nu chiar în fiecare zi, în orice caz), un disperat:
– Vaaaai, îmi stă oribil părul!
Deși stăm de 59 de minute în fața oglinzii și am schimbat deja trei freze și tot nu ne-am decis să ieșim din casă așa, nearanjate.

Ce să mai, asta e realitatea! Niciodată nu suntem mulțumite cu cât și ce avem.
Cele cu părul creț își doresc un păr drept și mătăsos, cele cu onduleuri sunt mega sătule și în vor un păr cât mai cuminte, iar cele cu părul drept ar da orice pentru o zi în care părul lor să fie ondulat și proaspăt coafat.

Cum nu le putem avea pe toate, măcar să ne facem poftele din când în când, evident, fără a ne agresa părul cu toate device-urile și aparatele de tortură, scuze, coafare. Căci vrem un păr arajat, însă sănătos, plin de strălucire și mătăsos, nu ars sau, Doamne ferește, stilul mătură.
Oare este posibil acest lucru?

Interesată nevoie mare de subiect, ca orice creață permanent nemulțumită de zulufii mei, am aflat că BaByliss Paris ne-a adus o nouă inovație: placa de îndreptat părul I-Pro 230 Steam BaByLiss Paris (preț recomandat 399,99 lei.) O placă ce folosește tehnologia Steam pentru a îndrepta și aranja părul fără să îi afecteze structura, exact așa cum ne dorim.

PAȘII SIMPLI DE UTILIZAREA PLĂCII DE ÎNDREPTAT PĂRUL I-Pro 230 STEAM BABYLISS PARIS
1. Umple cu apă rezervorul plăcii.

2. Pune placa în funcțiune și selectează temperatura potrivită părului tău.

3. Selectează debitul dorit de vapori.

4. Reglează deschiderea periei.

5. Peria se folosește pe părul uscat și descurcat în prealiabil.

6. Alege cu pieptenul șuvițe subțiri.

7. Întinde, pe rând, fiecare șuvită printr-o singură trecere lentă, de la rădăcină până la vârfuri. Repetă aceeași operațiune pe toată suprafața părului.

DETALII DESPRE PLACA I-Pro 230 STEAM
I-Pro 230 Steam de la BaByliss Paris beneficiază de tehnologia pe bază de ioni
, proiectată special pentru a proteja sănătatea părului, precum un balsam magic ce învăluie părul și asigura o coafură perfectă.

Tehnologia I-Temperature permite plăcii să se încălzească instant, pentru o coafare rapidă și eficientă, cu protecţia maximă, datorată celor zece trepte de temperatură (între 170 și 230°C) ce se adaptează diferitelor tipuri de păr.

Căci placa I-Pro 230 Steam nu este doar un instrument ce îndreaptă părul! Ci și cea mai simplă metodă pentru îngrijirea părului cu ajutorul tratamentelor precum keratina, ulei de ricin, de migdale sau de nucă de cocos.

Ce spui de asta?!
Aparatul beneficiază de un rezervor ce poate fi umplut cu apă și/sau cu diferite substanțe folosite pentru regenerarea părului și care, prin încălzire, ajung în profunzimea firului!
În plus, placa dispune și de piepteni retractabil pentru descâlcirea părului.

Pe scurt, păr îndreptat și coafat mega-rapid; un look impecabil, păr perfect neted și cu strălucire sublimă. Se pare că Babyliss chiar și-a propus să ne elimine toate motivele de cârcoteală și de nemulțimire, căci vom arată minunat de fiecare dată când ieșim din casă 😉

#Mai multe detalii despre placa de îndreptat părul I-Pro 230 Steam de la BaByliss Paris poți găsi aici http://www.babyliss-romania.ro/ondulatoare/pro-steam-230 și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *