Gallery

Genele uriaşe & chic fac valuri, vara asta!

Îţi aminteşti de Ariel? Evident, nu de detergentul care scoate petele, ci de Ariel, Micuţa Sirenă, cea pe care li se punea pata marinarilor şi prinţilor amorezaţi lulea, în basmul lui Hans Christian Andersen.

Cum de picau, bieţii de ei, ca muştele în mrejele seducătoarei zâne a mării?
Legenda spune, out of the record, că ochii erau secretul lui Ariel. Era suficient să îşi privească luuung admiratorii şi să dea din genele ei luuungi, fascinante, ca bărbaţii să fie deja pierduţi, pentru totdeauna, în privirile ei pătrunzătoare şi fermecătoare.

Îţi dai seama ce gene trebuie să fi avut?
Mascara water-proof?! Periuţă pentru volum?! Formulă specială pentru alungirea genelor?! Între noi fie vorba, seducătoarea asta mică sigur avea extensii de gene! Bag mâna în foc!
Că altfel nu-mi explic cum de i se menţineau genele alea non-stop impecabile, chiar şi în apa sărată a mării şi sub soarele puternic de pe crestele valurilor 😉

Oooof.
Suspin din greu, privind cadrele din noul shooting la piscină realizat de Adina Necula împreună cu FotografulTAU.ro.
Protagonista – o superbă Ariel blondă, afundată în piscină, cu nişte ochi seducători şi nişte gene bogate şi lungi, pe care aş da orice să le am!
Misterul s-a elucidat însă rapid:
Nu, nu trebuie să fac vreun sacrificiu sau să dau orice. Trebuie doar să… dau un telefon pentru programare la CHIC LASHES
– atelierul in care aplicarea extensiilor de gene este ridicata la nivel de arta.
Da, un simplu telefon de programare pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir în salonul chic din str. Speranţei nr 20. Două ore de migălire fir cu fir din partea specialistului. Şi deja am şi eu gene uriaşe şi seducătoare, cât ai spune “Chic Lashes”.

DIN MENIUL CHIC AL SEDUCŢIEI:
GENE 3D (cate 3 fire pe o geana), 4D, 5D sau 6D!

Aflu de la prima discuţie cu specialistul că CHIC LASHES îmi pune la dispoziţie o gama larga de servicii, extensiile de gene putand fi aplicate cate 3 până la 6 fire pe o geana naturală.

Astfel, la CHIC LASHES fiecare dintre noi beneficiaza de un look personalizat, potrivit personalităţii şi de un tratament complet de beauty, demn de marile capitale europene. De la sesiuni de consiliere preliminare, fise personalizate, pe care specialistii consemneaza la fiecare sedinta elementele particulare care să ne contureze look-ul, sfaturi de ingrijire a extensiilor de gene si consultanta axata pe probleme de estetica.

Care sunt cele mai solicitate servicii CHIC LASHES?
Păi Elegant&Classy – ideale pentru cele care isi doresc gene cu un aspect cat mai natural, usor alungite si curbate (cu o singura extensie pe geana naturala).
Şi The WOW Factor, pentru care am optat şi eu – adică doua sau mai multe extensii sunt aplicate pe geana naturala, pentru un look desprins din paginile revistelor glossy.

La începuturi, acum aproape 5 ani, pe când de abia apăruseră şi la noi şi eu am avut privilegiul să mi le aplice chiar prima traineriţă venită în România, genele mele aplicate fir cu fir au strârnit invidii si curiozitatea.
Da, pe atunci erau percepute drept artificii de stil, ideale mai ales pentru nuntă, evenimente festive sau ocazii cu totul şi cu totul speciale.
De atunci până acum, însă, lucrurile s-au eschimbat mult şi într-un ritm rapid. Căci trendurile au adus genele false în moda de zi ci zi, ca un must-have pentru toate cele care ne dorim mult mai mult de la gene: volum, lungime, culoare intensă.

DE CE GENE APLICATE FIR CU FIR?
CHIC LASHES a identificat aceste nevoi ale femeilor moderne de gene extrem de lungi şi bogate, însă cu aspect cât mai natural. Şi a pus la punct, cu ajutorul echipei de specialisti a centrului, metode speciale de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir.
Obţinem astfel o corecţie şi o îmbunătăţire vizibile, căci genele bogate şi bine aplicate creează o formă migdalată ideală, reechilibrează proportiile feţei, dau profunzime provirilor, corectează din punct de vedere vizual distanta dintre pupile şi dau o simetrie a chipului.

CHIC LASHES ofera o gama foarte varianta de extensii de gene fir cu fir. Şi nu dooar în ceea ce priveste lungimea sau gradul lor de curbare, ci şi accentele de culoare.
Specialista de la Chic Lashes mi-a propus o gamă largă, de la extensiile de gene negre sau in tonuri de brun, pana la cele in culori vibrante – albastru, fuchsia, verde, mov – pentru că eu am mai tot încercat lookuri îndrăzneţe, de-a lungul timpului.

PROFITĂ DE PROMOŢIILE VERII:
Şi pentru că vara ne dorim un machiaj magic, cu care să putem sta liniştite la piscină sau la mare, CHIC LASHES ne aduce în sezonul estival o serie de surprize si de oferte speciale.
Astfel, primele 100 de cliente care descopera serviciul The WOW Factor, beneficiaza de un pret cat se poate de “chic”: 235 lei, in loc de 290 lei.

Ce aş putea să mai adaug?
Am plecat din salonul Chic Lashes de pe str. Speranţei 20 cu un zâmbet larg pe buze şi în priviri. Un zâmbet plin de multe speranţe şi de încredere în noul meu look.
Căci, da, oricare dintre noi poate fi o seducătoare sirenă, etalându-şi întreaga vară genele impecabile în apa mării, pe plajă, la club sau pe malul piscinei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *