Gallery

Forever pearls

Care sunt primele detalii care îmi vin mie în minte când mă gândesc la clasicele Coco Chanel, Marilyn Monroe, Liz Taylor, Jacqueline Kennedy ori Audrey Hepburn? Sau la etaloane moderne ale frumuseţii, precum Scarlett Johannson, Sarah Jessica Parker şi Anne Hathaway?
Clasa.
Eleganţa.
Stilul.
Carisma.
Şi… perlele!

Cine nu ştie celebrele poze cu Coco Chanel purtând perle?! Şi mai ales poza în care le poartă invers, şiragul de perle atârnându-i pe spate! (Original, cum altfel? Căci ea s-a ghidat mereu după filosofia că, pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit!).

Cine nu şi-o aminteşte pe Liz cu superba ei colecţie de perle?

Sau pe Audrey cu senzaţionalul şirag alb, in “Breakfast at Tiffany’s”?

Şi pe Jacqueline cu ţinutele ei impecabile, având la gât şiragul delicat de perle?

Ori, de curând, pe Sarah în “Sex and the City”, pe Anne în “Diavolul se îmbracă de la Prada” şi pe Scarlett în “Fata cu cercelul de perlă” (film inspirat, de altfel, de un obiect de arta: de tabloul omonim al lui Jan Vermeer).
Toate purtând superbe perle stylish!

Perlele.
Nedemodabile.
Cele dintotdeauna.
Simbol al luxului, al exclusivităţii, al rafinamentului, indiferent de trenduri şi de modă.
Întotdeauna purtate cu stil, de către ambasadoarele întronate ale stilului şi frumuseţii.
Căci, de-a lungul timpului, moda şi industria frumuseţii s-au inspirat una pe cealaltă. Şi iată cu perlele au pătruns, uşor-uşor, din garderobe în produsele noastre de beauty cele de toate zilele. Aşa cum, de altfel, era şi de aşteptat pentru un simbol atât de puternic şi cu personalitate!

Perlele şi cristalele Swarovski le regăsim astăzi mixate, de exemplu, într-un elegant şi modern colier lucrat manual de la Roxannes, “Morning Glory” (309 lei). O adevarata explozie de romantism, in tonuri dulci de roz-vintage si vernil.
Sau în cerceii cu nume predestinat: “Marylin” (209lei), disponibili tot pe roxannes.ro, pentru un plus de distincţie, veselie şi strălucire sofisticată.
Perlele, cele care transformă si cea mai simpla tinuta intr-una plina de farmec si rafinament…

Ori, de ce nu, le regăsim în nuaţele pantofilor stiletto, nude, din piele lăcuită (399 lei) ori a pantofilor cu toc ameţitor, de 11cm, (449 lei) gris-perle, din piele imprimată, amintind de irizările perlelor, ambii Condur by Alexandru.

Le admirăm în colecţiile de modă, ca aplicaţii pe bluze preţioase ori pe rochiile de ocazie ale marilor case de modă, precum celebra rochie brodată cu perle semnată Rafael Cennamo şi purtată de Katy Perry la Gala Grammy. Pentru un look preţios şi diafan.

Iar, zilele trecute, am regăsit conceptul de perlă în forma sticlei albe, sidefate a nou-lansatului parfum al Casei Bvlgari – Aqva Divina. Şi în aroma acvatică şi misterioasă a parfumului. Curbe şi miresme inspirate de “Venus” a lui Botticelli, cea născându-se din scoică, asemenea unei perle perfecte şi etern simbol al perfecţiunii feminine.

Propriu-zis, întâlnim perla, reinventată, în din ce în ce mai multe produse de lux:
În perlele autobronzante ori în blush-urile delicate Meteorites de la Guerlain.

Ori în noul serum anti-rid revoluţionar Q10 Plus Serum Pearls de la NIVEA.
Serumul conține perle concentrate în coenzima Q10. Perle care se activează în clipa în care le dispersezi, oferindu-i tenului tău luminozitate şi o reţetă eficientă şi preţioasă împotriva ridurilor.
Nivea Q10 Plus Serum Pearls – o textură lejeră şi trei ingrediente preţioase precum perlele, esenţiale tenului: coenzima Q10, acidul hialuronic şi creatina.
Trei substanţe ce asigură regenerarea şi întinerirea celulelor pielii, la fiecare aplicare.

Fascinația perlelor este, astfel, transformată într-un lux accesibil. Este tot timpul alături de noi, zi de zi. Un icon etern al frumuseţii şi rafinamentului.
O atracţie magică.
Dintotdeauna.
Şi pentru totdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *