Gallery

Flori, fructe sau baieti dansatori? Cum luptam impotriva asteniei de primavara

Vine, vine primăvara. Şi aduce cu ea nebunie de flori, de culori, de fructe, de soare, dar şi alergii (pentru cei ai puţin norocoşi dintre noi), gripe, sistem imunitar slăbit şi o stare ciudată şi greu de definit, pe care specialiştii s-au hotărât să o denumească, generic şi sec, astenie de primăvară.

Cum alungam astenia de primăvară?
Fiecare are metodele lui să lupte cu ciudata asta de astenie, însă nu întotdeauna metodele astea sunt cele mai inspirate, mai eficiente sau cu efectele scontate.
Te invit astăzi la un joc simplu şi ingenios:
alege o categorie dintre cele pe care le voi enumera şi gândeşte-te bine pentru care ai opta, pentru a te simţi mai bine.
Notă: ai voie să alegi una, două sau toate variantele.
Crede-mă că nu există variantă corectă de răspuns, ci doar varianta potrivită ţie!

aranjamente floralee Floria

aranjamente floralee Floria


VARIANTA A:
FLORI

Dacă ar fi să mă erijez în ambasadorul culorilor şi al aromelor, cu siguranţă aş bifa această variantă cât ai zice “Flower Power”!
Căci este clar ca florile vin întotdeauna la pachet cu puterea lor inegalabilă, data de mixul seducator de vitalitate, sensibilitate, miresme și culoare.

În căutarea unui cadou special şi delicat, am intrat în floraria Floria din Dorobanţi, unde m-a întâmpinat o explozie de nuanţe, forme si parfumuri de vis. Buchete şi aranjamente speciale, abundând în flori de primăvară delicate: lalele, ranunculus, frezii, narcise sau anemone.
Câştigătoare detaşate pentru martie sunt albul, violetul, roz, portocaliu, grena și galben. Culori ce se armonizeaza perfect intre ele, în aranjamente echilibrate, vesele, pline de vitalitate, cu nume ce binedispun din start, precum o declaraţie de suflet, atât pe cel sau care oferă, cât şi pe cea ca primeşte buchetul:
Concept de primăvară, Frenezie de Frezii, Gând de Primăvară.

Evident că sunt înnebunită după frezii – sunt florile zilei mele de naştere şi mi se potrivesc perfect. Am citit de curand despre ele, chiar intr-un comunicat floria, şi am aflat că buchetele cu frezii sunt ideale pentru o femeie cu un spirit liber, nonconformist, îndrăgostită de natura și care adoră energia adusă de aerul de primăvară. Ei?!
Mai multe detalii despre semnificatia florilor si colecția de buchete de flori de primăvară gasim pe floria.ro .
E cazul sa amintesc aici şi că floria.ro este florăria online nr. 1 în România, cea care a câștigat de patru ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce și, din mai 2015, este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Ne auzim maine (da?) pentru a continua micul nostru joc – mai vesele, cu tonusul mai ridicat, cu o stare de suflet de zile mari, ca doar e 8 Martie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *