Gallery

Flora si fauna din gradina secreta

Haide să descoperim impreună cea mai noua colectie CND, inspirata de natura, de primavara, de florile multicolore si de fluturii delicati: FLORA&FAUNA / GARDEN MUSE!

Lasa-ti imaginatia purtata intr-o oaza de prospetime, arome si culoare, alaturi de cele mai noi nuante CND! Nuante inspirate de dimineti cu roua, verde proaspat si gradini inflorite scaldate de un soare bland!

O stare de bine, de relaxare, de armonie cu natura, peisaje pline de lumină primăvăratică şi de flori mângâiate de briza dimineţii – toate aşternute pe unghiile tale.

Noua gamă CND VINYLUX® Weekly Polish (regăsite şi în gama semipermanentă SHELLAC®) cuprinde nişte nuanţe delicioase:
Dandelion, Fragrant Freesia, Salmon Run, Wild Moss, Creekside – preferata mea din colectie – si Field Fox.

Culoarea pastelată a lacului de unghii este oricand o carte de vizită la purtător, un mesaj vesel pe care îl transmiţi, fără cuvinte, despre starea ta de spirit.
Dar şi un accesoriu pentru orice tinută primăvăratică – cu atât mai mult cu cât ţinuta este cu motive florale!
Am regăsit nuanţele efervescente ale naturii renăscând şi înflorind primăvara în noua colectie Nissa primvara-vara 2015. Iar linia de rochii şi piese înflorate “Secret Garden” pur şi simplu m-a teleportat intr-o lume colorata si parfumata!

“Trendurile acestui sezon ne îndeamnă să ne deconectăm de la lumea digitală şi să ne reîntoarcem la lucrurile simple. Tonuri scăldate de razele soarelui şi picturi
în acuarelă, inspirate şi ieşite din perfecţiunea naturii”, spune Co-fondatorul CND şi Style Director+ul Jan Arnold.
Aşadar, te invit şi pe tine la o plimbare liniştitoare prin iarbă, în lumina caldă a dimineţii, în mijlocul unei naturi pline de viaţă şi de culoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *