Gallery

Flats – sandale fara toc, comode si trendy

Fii Chic pe nisip. Caci, da, zilele zboară pe negândite, iar soarele zâmbitor ne îndeamnă să numărăm zilele până la vacanţa de vară sau să organizam escapade de week-end la mare.

Sandale Deichmann

Sandale Deichmann


Preturi sandale Deichmann recomandate: intre 89 si 119 lei.

Ţinutele pentru plajă aşteaptă în dressing să le vină randul. Iar tu, stiu, da, eşti nerăbdătoare să îţi etalezi noile costume de baie. Culori tari, pasteluri, imprimeuri florale, animal print, mătăsuri şi voaluri, orice material alegem îşi găseşte accesoriul potrivit la Deichmann.
Fie că pentru plajă vom opta pentru pantaloni scurţi, rochii scurte, rochii vaporoase, lungi sau doar pentru un pareo, o pereche de sandale joase, deloc banale, reprezintă o alegere potrivită.

Dacă vrei să străluceşti în razele soarelui din cap până în picioare, atunci o alegere inspirată ar fi o pereche de sandale Deichmann cu pietre ornamentale.
Sandalele din barete cu pietre mai mici sau mai mari, dispuse în linii subţiri sau în triunghiuri generoase, vor pune în lumină picioarele bronzate şi o pedichiura impecabilă.

Talpa plată este elementul cheie pentru plajă, iar dacă pentru vară îţi plac nuanţele de bronz ori auriu, sandalele cu pană decorativă sunt alegerea perfectă.

Franjurile şi sandalele romane sunt încă în trend, aşa că le poţi lăsa să-ţi răsfeţe picioarele şi vara aceasta.

Pe scurt: lasă-te învăluită de razele soarelui şi îndrăzneşte să străluceşti pe plajă cu Deichmann! Vacanta placuta si trendy iti doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *