Gallery

Proiecte de suflet in Mega Mall

Mega Mall a dat startul faptelor bune!

#DANCE FOR KINDNESS – FLASH MOB IN MEGA MALL
Mega Mall a găzduit dumincă, 13 noiembrie, cea de-a doua ediție a flash mob-ului „Dance for kindness”, prima manifestare de acest gen susținută de un centru comercial din România. În această zi, oameni din 80 de orașe din întreaga lume au pus în scenă aceeași coregrafie, pe aceeași melodie, ca gest de susținere pentru Ziua Internațională a Bunătății.

Ediția a doua a flash mob-ului faptelor bune în România a adus laolaltă 200 de persoane, care au dansat și au împărțit mesaje de bunătate spectatorilor.
„Dance for kindness” a început la ora 17:00, când, la nivelul doi al centrului comercial, a început să răsune melodia „Give Love Away”, interpretată de Noelle Maracle. Participanții au „înghețat” în poziții ce înfățișează diverse ipostaze ale bunătății, urmărind astfel să exemplifice bunătatea și numeroasele astfel de oportunități care ne încojoară. Imediat după aceea, s-a putut auzi pe fundal melodia oficială a flash mob-ului, „Keys to the World”, interpretată de Linda Lind, iar participanții au pus în scenă coregrafia dedicată.

Manifestarea a fost organizată în parteneriat cu Fundația Verita, Școala Verita și Centrul Hermitage Urban și a avut un scop umanitar. În cadrul evenimentului, publicul a avut ocazia să facă donații, care urmează să fie folosite pentru organizarea petrecerii de Crăciun a copiilor de la centrul de plasament Sf. Maria din București. Mai mult, copiii vor avea parte și de un cadou surpriză: aceștia vor beneficia timp de un an de cursuri de dans.

Ediția a cincea la nivel mondial a „Dance for kindness” a reunit și de această dată participanți din 80 de orașe din lume și a culminat cu realizarea unui montaj video cu filmările din fiecare oraș participant. Montajul video a rulat, pe 13 noiembrie, pe ecranul din Times Square, din New York, cel mai mare ecran digital de înaltă definiție din lume. „Dance for kindness” este coordonat la nivel mondial de asociația Life Vest Inside și își propune să confirme faptul că lumea poate fi mai bună.

#O LUME MAI BUNA, CU GYMBOLAND MEGA MALL
Distractia copilului tau ofera acces la educatie altuia. In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja te-ai obisnuit, Asociatia ”Lume Bună” sustine ateliere creative pentru copii. Parteneriatul dintre Gymboland si Asociaţia ”Lume Bună” contribuie atat la bucuria micutilor prezenti vineri de vineri, cat si la sustinerea proiectelor la nivel rural pe care Asociatia le deruleaza.

In acest spirit, pentru ca are ca principal scop crearea unui univers vesel pentru copii, unde zambetul este cel mai important ”accesoriu” si copilaria este traita intens, Gymboland sustine si educatia copiilor din zonele rurale prin sprijinirea acestei initiative: ”Calatorie educativa in lumea satului”, proiect desfasurat de ”Lume Buna”.

Implica-te alaturi de Gymboland!
Vino la locul de joaca Gymboland din Mega Mall si, indirect, oferi o sansa in plus altor copii! In fiecare vineri, intre 17:00 – 19:00, timp de doua ore, copilul tau va evada in lumea lui Pogo, unde se va bucura de activitati megacreative si vei contribui indirect la bucuria altor copii.

Despre proiectul ”Calatorie educativa in lumea satului”
Misiunea acestui proiect creat de Asociatia ”Lume Buna” e dezvoltarea unor programe educative ca sursa de inspiratie in educatia acestora, avand la baza bucuria activitatilor ludice. Programe gandite cu atentie, orientate spre dezvoltarea potentialului creativ al micutilor si dezvoltarea inteligentei emotionale, vor oferi o noua sansa copiilor cu posibilitati financiare reduse, din mediul rural.

Proiectul se desfasoara la nivel national, avand un puternic impact in zonele in care activeaza prin implicarea cadrelor didactice ce coordoneaza diverse evenimente si ateliere sub indrumarea voluntarilor bine pregatiti si creativi. Aceasta calatorie educativa are in vedere 14 judete, iar beneficiarii acestui proiect sunt peste 3500 de copii si 50 profesori.
”Cand intri intr-un sat, adevarul il afli de la copii”, spune un vechi proverb. Atunci, impreuna, sa-i ajutam pe acesti copii sa ne spuna un adevar frumos, sa aiba inca un motiv sa zambeasca si sa spere la un viitor mai bun.
O lume mai buna incepe cu noi! Fii complice, alaturi de Gymboland si Asociatia ”Lume Buna”, si sustine zambetul unui copil de la sat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *