Quote

First Instinct Blue

INSTINCT. FIRST INSTINCT!
Ți-ai pus vreodată întrebarea ce te-a atras inexplicabil și puternic către anumite persoane întâlnite? Ce forță ascunsă, ce magnetism, ce vrajă? Nu este magie, nici alchimie, ci 100% chimie – potrivire 100%, de la compatibilitatea de feromoni, la cea a aromelor pielii și părului nostru și cea a PH-ului.

În fine, nu e părerea mea, ci așa au tot susținut oamenii de știință, de-a lungul timpului. Pentru mine, primul instinct este pur irațional – sau, mai exact, vine din mesajele pe care celălalt ni le transmite inconștient, din potrivirea cu modelul ideal din mintea noastră, cu surpriza și încântarea de a găsi transpus în realitate, chiar lângă noi, pe cineva cu acel ceva visat odinioară. Este atracție universală pură și irezistibilă către un alt univers, către o altă persoană.

Și iată că Abercrombie &Fitch a tradus această atracție inefabilă. A transformat-o din metafizică și filosofie într-un parfum, care spune povestea primului instinct al întâlnirii dintre EL și EA. Pe urmele primului parfum First Instinct, lansat acum două veri, Abercrombie & Fitch lansează acum First Instinct Blue. O noua aroma masculină seducătoare, in colaborare exclusiva cu Inter Parfums.

BĂRBATUL FIRST INSTINCT

‘First Instinct Blue’ este inspirat de acel moment de exaltare, cand dorinta unui barbat pentru aventura pune stapanire pe el si e pregatit sa-si transforme visele in realitate. Este intepretarea parfumata a sentimentului ca doar cerul este limita.

Barbatul Abercrombie & Fitch este indraznet, increzator si stylish fara effort. Este un spirit liber, cu un lifestyle neinfricat, care stie cum sa-si traiasca viata dupa First Instinct ( Instinctul Primar).

Intr-o noua intepretare a design-ului original de la Fabrice Legros (Studio Pi) pentru First Instinct, sticla este “bazata pe o structura rectangulara […] si e inspirata de acel moment magic cand simti fluturi in stomac.” Culoarea de albastru inchis a sticlei aduce un element de fascinatie suprafetei unduitoare, in timp ce logo-ul placat pe lateral te duce cu gandul catre magazinele A&F din toata lumea.

AROMELE INSTINCTULUI PRIMAR
“Am dorit sa contruiesc o aroma care sa imbine perfect valorile de baza ale brand-ului cu culoarea albastra” spune Maestrul Parfumier Yves Cassar (IFF).
“Asocierea prospetimii emotionante este accentuata cu condimente si echilibrata prin profunzimea culorii, alaturi de puterea substantiala si adictiva a ambrei.” “Este o aroma distinctiva datorita modului cum functioneaza prospetimea – patrunzatoare si intr-o maniera cu adevarat dependenta, adictiva. Aceasta aroma este proaspata, dar nu rece sau distanta.”

Un parfum Fresh Fougere. ‘First Instinct Blue’ este indraznet si neasteptat, imbinat pentru barbatul care traieste dupa primul lui instinct.

Parfumul se deschide cu prospetimea emotionanta a Marului Inghetat este inviorata de Bergamota Suculenta si inmiresmata de Cardamomul Aromat. O deschidere plină de energii puternice, care iti confera o prima impresie electrizanta.

Notele de mijloc aduc lavanda Crocanta de sub soarele arzator, potentata de mixul confortabil dintre rozmarin si piper. Prospetimea autentica este evidentiata de aceasta evolutie neasteptata de condimente.

Acordurile finale de Ambra adictiva, sustinuta de boabele de Tonka si bogatul Lemn de Santal lasa in urma un traseu cald al tonurilor mult mai profunde si spirituale. Un barbat care traieste dupa First Instinct ( Instinctul Primar ) se va intoarce intodeauna la eu-ul său profund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *