Gallery

Fii in forma, cu World Class

Printre hotărârile şi dorinţele pentru anul viitor se numără si să beau mai multă apă şi să fac mai multă mişcare.

Nu sunt nici pe departe stilul sedentar, care să stea cu dosul pe scaun. Dar nici prea sportivă nu pot să mă laud că sunt.
În plus, e ceva timp de când mi-am promis ca, în clipa în care mă voi apropia vertiginos de 40 de ani, să mă apuc serios de o activitate fizică susţinută. E bună pentru sănătate, pentru întregul tonus fizic şi psihic şi, de ce să nu o recunoaştem, pentru o siluetă beton. (Şi când spun beton, mă refer la muşchii nervoşi, discret conturaţi sub pielea fermă. Eeeei, cum sună asta?!).

Ei bine, ai grijă ce-ţi doreşti, căci ţi se poate îndeplini!
Nimic nu e întâmplător, aşa cum sigur nu întâmplător am primit, chiar la acest sfarsit de an, o invitaţie inedită:
World Class m-a invitat să îi trec pragul. Să păşesc în lumea sa. Şi să îmi aleg culoare preferată: Bronze, Silver, Gold sau Platinum.

oferta World Class

oferta World Class

IATĂ CUM SUNĂ INVITAŢIA WORLD CLASS
“Vrei să te antrenezi cu prietenii tăi, simți nevoia să îți diversifici activitățile la sală sau pur și simplu ai nevoie de o sală lângă tine – la birou, acasă, în locul unde ieși cu cei dragi? 17 cluburi, 325 de instructori și antrenori certificați, peste 50.000 de clase derulate anual, 11 piscine și 530 de biciclete de cycling sunt doar câteva dintre facilitățile la care ai acum acces, în funcție de ceea ce îți dorești, cu noile abonamente anuale World Class.” Dintre care unul poate fi al meu. Nu trebuie decât să spun DA invitaţiei!

World Class

World Class duce conceptele de wellness, flexibilitate și mobilitate la un nivel superior şi în România.
CUM?

Lansând, anul acesta, patru categorii noi de abonamente: Bronze, Silver, Gold și Platinum, pentru ca experiența noastră în materie de sport să fie completă, iar alegerile de genul “la ce sală merg” sau “eu cu ce sport votez” sa ne fie mai ușor de făcut.

World Class şi-a proopus să îmbunătățească radical stilul de viață al românilor, facând fitnessul accesibil, plăcut, uşor de inclus în rutina zilnică, la îndemână, motiv pentru care a creat noile tipuri de abonamente. Membrii vor beneficia, astfel, de facilitățile și serviciile oferite de mai multe dintre centrele World Class.

TU CU CE ALEGI SĂ FII MEDALIAT LA WORLD CLASS?
Abonamentul Bronze oferă acces în șapte cluburi World Class din București și țară.
Silver în alte trei cluburi, alături de cele șapte din categoria inferioară (Bronze).
Abonamentul Gold le permite membrilor accesul în 13 cluburi.
Iar cei care optează pentru Platinum pot accesa întreaga rețea World Class, inclusiv cluburile premium – World Class Grand și Downtown – și cluburile din țară.

Pe scurt, pachetele Bronze, Silver, Gold și Platinum pot fi deja achiziționate la oricare dintre cluburile World Class, iar vechile tipuri de abonamente, realizate pe 12 luni, au fost convertite la noua formulă.

Oricum, toate detalii despre noile tipuri de abonamente World Class le găsim deja pe bronze-silver.worldclass.ro sau gold-platinum.worldclass.ro.
Ei, ce spui? Tu cu ce culoare vrei să fii medaliat de WorldClass, anul ăsta? Sincer, eu cred că pentru început mă mulţumesc şi cu bronzul la înot, într-o piscină World Class.
😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *