Gallery

Fashion trends în sezonul rece

Pandora iarna 2016 - 2017

Pandora iarna 2016 – 2017


POVEŞTI CELESTE ȘI FARMEC COSMIC ÎN COLECŢIA DE IARNĂ 2017 DE LA PANDORA
Magia şi misterul cerului noaptea au fost inspiraţia pentru bijuteriile finisate manual din Colecţia de Iarnă 2016 de la PANDORA. Strălucind datorită pietrelor sclipitoare, metalelor luminoase şi florilor îngheţate, frumuseţea trecutului şi promisiunea viitorului sunt dezvăluite în noile creaţii.
Poveşti celeste.
O serie înstelată de creaţii inspirate din galaxii îndepărtate scoate la iveală explozii de argint lucitor şi pietre care luminează sezonul de iarnă. Şiruri de stele fascinante sunt reinterpretate în formele ondulate ale pieselor-cheie din colecţie – setul de brăţară şi cercei împodobiţi cu pietre.
Exemple perfecte ale tehnicilor deosebite de creare a bijuteriilor, care sunt impregnate în ADN-ul PANDORA, noile serii reprezintă frumuseţea cosmică. Pietre faţetate de culoare albastru nocturn alături de şiraguri de zirconiu cubic strălucitor pe argint 925 adaugă o notă de entuziasm noilor design-uri.

Eleganţă atemporală.

Reimaginând comorile vintage din cutiile de bijuterii din era Edwardiană a anilor 1900 şi a epocii Victoriene târzii, PANDORA se inspiră din trecut pentru a crea o colecţie contemporană de piese impresionante.
Folosind tehnici străvechi de meşteşug al bijuteriilor, precum adăugarea detaliilor, fixarea pietrelor şi granularea fină, combinate cu inovaţiile moderne, argintul 925 şi zirconiul cubic, PANDORA creează bijuteriile perfecte pentru femeia modernă. Modelele clasice spun poveşti unice, aducând fascinaţia trecutului în zilele noastre, prin bijuterii care îşi vor păstra pentru totdeauna importanţa şi farmecul.

Cizme Deichmann toamna iarna 2016 2017

Cizme Deichmann toamna iarna 2016 2017

CIZMELE PESTE GENUNCHI, PENTRU UN LOOK SEXY & TRENDY!
Skinny sau mai largi, sport sau mai elegante, cu ciucuri sau catarame, cu toc bloc sau mai subţire, cizmele peste genunchi rămân în trend şi în acest sezon, asigurându-ţi un look sexy, chic şi misterios. Însă, pentru a te menţine tot timpul în sfera bunului gust, acestea trebuie purtate cu atenţie şi asortate cu haine ce le pun în valoare în mod discret.
Tocmai că sunt atât de senzuale, cizmele peste genunchi trebuie estompate în partea de sus prin rochii largi şi lejere sau alte obiecte vestimentare supradimensionate.
Un pulover larg şi comod, un cardigan sau rochie largă, sac, sunt elementele cheie ce îţi vor asigura un outfit sexy şi decent, fără să-ţi faci griji că ţinuta este deplasată.
Look-ul monocrom din cap până în picioare este încă în tendinţe, aşa că un outfit all black cu dresuri opace sau colanţi skinny negri te poate scoate din orice încurcătură. În această iarnă, poţi apela oricând la fustele midi ce acoperă cizmele, sau la paltoanele lungi, care îţi vor ţine atât de cald, dar îţi vor garanta şi un look misterios şi ladylike.
Oricare ar fi alegerea ta, la Deichmann găseşti perechea de cizme over knee potrivită pentru un look chic & catchy. Iar dacă te apucă pofta de cizme la miez de noapte, www.deichmann.com este mereu deschis pentru tine! Preturi cizme înalte Deichmann: intre 199 lei si 229 lei.

O iarnă stylish îți doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *