Gallery

Fall news from Swarovski

la redeschiderea magazinului Swarovski din AFI Cotroceni

la redeschiderea magazinului Swarovski din AFI Cotroceni

POVESTEA CONTINUĂ…
Dragi iubitoare de bijuterii și cristale speciale, Swarovski are noutati extrem de atrăgătoare!

Serile trecute am fost în Paradisul cristalelor Swarovski, în nou redeschisul magazin Swarovski din Afi Palace Cotroceni, unde nu mi-am putut dezlipi privirile avide de superbele piese din noua colectie de toamna-iarna 2016 2017.
Găsește-ți și tu inspirația și cristalul preferat pe pagina lor de FaceBook, nou-nouta. Și din noul concept și design al magazinului Swarovski, rupt cu siguranță dintr-o poveste încă nescrisă: Crystal Forest… Pădurea de Cleștar și de Cristale.

PERFECȚIUNEA CRISTALELOR
Nu știu dacă ai mai citit deja despre asta, dar cristalele Swarovski chiar au tăieturi speciale, perfecte! Asta a constatat cu siguranță și Jean Paul Gaultier, legenda fashion design-ului modern și rebelul frumos din haute couture, când a vizitat sediul Swarovski, acum 3 ani. Pe scurt, provocat să creeze un cristal cu propriul design, i s-a părut că e pur și simplu imposibil să recreezi sau să îmbunătățești ceva care… deja e perfect
Așa că, în stilul său propriu și original, el s-a decis să adauge un strop de imperfecțiune, prin Kaputt Product Family

CE ESTE KAPUT PRODUCT FAMILY
Tăieturi, culoare, fațete, până la cele mai fine detalii au fost puse la punct și aprobate de Jean Paul Gaultier, căci creativitatea desigerului și experiența Swarovski au dat naștere la ceva cu totul nou și original:
perfect de imperfect
Noua colecție poartă, nu întâmplător, numele “Kaputt” (termen german care înseamnă “defect”) și constă în două pandantive și trei pietre fancy, cu culori bogate, metalice și forme neregulate, rupând tradiția și regulile și celebrând imprevizibilul.

SCARABEUL VERDE DIN CRISTAL
Jean Paul Gaultier mărturisește că, în tinerețe, era profund fascinat de acoperișul verde al Operei din Paris, care, ată, l-a inspirat să creeze un scarabeu – o ființa cu simboluri mitologice. La vechii egipteni, scarabeul era emisarul soarelui si simboliza lumina, adevarul si regenerarea; scarabeul lui Gaultier strălucește în nuanțe de verde și alamă.

PUTEREA STRĂLUCIRII
Tema “Innovations Power to Shine” face trimitere la strălucirea inventivității, originalității și creativității umane prin patru direcții inspiraționale de design: Protectorii Egalității (clasicul), Salvatorii Planetei (romanticul), Exploratorii Viitorului (progresivul) și Păstrătorii Trecutului (glamourul).
Nu, nu sunt super-eroi, ci combinații inedite de culori puternice cu nuanțe pastelate, roșu, violet cu tonuri de piersică, negru și burgund cu ametist, ca în cazul liniei clasice, de accesorii.
Sau culori de camuflaj, tonuri de pământ, verde de frunze, roz de asfințit, toate inspirate de Mama Pământ și de linia romantică.
Conștientul colectiv și simbolurile sale sunt surprinse în tonuri puternice, strălucitoare de galben, albatru și verde, ca și în mixul robotic SF de auriu și argintiu, pentru segmentul progresiv de bijuterii. Iar nostalgicii trecutului plin de glamour se bucură de culori opulente, de design care frapează, de tonuri de crom, cristal și auriu, din gama de bijuterii elegante, de seară.

All that glamour… All that perfect imperfection…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *