Gallery

Fabrică de ciocolată sau târg de Crăciun? Ambele!

Nu ştiu alţii cum l-au întâmpinat pe Moş Niculae, vineri seara, dar Galeria Comercială de Lux The Grand Avenue și JW Marriott Bucharest Grand Hotel au deschis oficial porţile unei fabrici de ciocolată festive!
Mai exact, Christmas at The Grand Chocolate Factory, unul dintre cele mai rafinate târguri de Crăciun.

Şi unde ar putea veni Moşu să se simtă în largul său şi să aibă spaţiu cât cuprinde pentru toate darurile aduse, dacă nu în Marriott International – unul din cele mai importante lanţuri hoteliere mondiale, cu peste 3.100 de hoteluri în 66 de ţări şi teritorii.

Bulevardul brandurilor de lux din România, The Grand Avenue, și JW Marriott Bucharest Grand Hotel au recreat în ajun de Moş Niculae fabuloasa lume a copilăriei.
Pentru noi toţi cei care încă suntem copii în spirit şi-n simţiri, indiferent de vârstă.

CIOCOLATĂ ŞI MUZICĂ DE POVESTE.
Personaje inspirate de eroi din “Charlie și fabrica de ciocolată” au întâmpinat oaspeții și i-au ghidat prin lumea de poveste imaginată pentru cei mici şi mari.
Ei, da, nu mai trebuie să mergem la Viena! Iată că avem şi în București atmosfera de sărbătoare a celebrelor târguri de iarnă din toată lumea, Christmas at The Grand Chocolate Factory.

Ce găseşti la târg?
Ciocolată fină, jucării fistichii, flori cu dichis, un castel impresionant din turtă dulce,precum și vestitul vin fiert cu mirodenii(Glühwein).
Pe fundal sonor asigurat de Magic FM – postul de radio care nu cred că lipseşte niciunui iubitor al Sărbătorilor.

Deoarece ciocolata este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de sărbători și unul dintre preparatele gastronomice cele mai rafinate, meniul de brunch din fiecare duminică de la JW Steakhouse Bucharest va include, la rândul său, și specialități de ciocolată, alcătuite special pentru copiii… de toate vârstele 😉
Aşa nostalgie şi bucurie de vacanţă de Sărbători m-a cuprins… Let it snow, let it snow, let it snow!

Principalii expozanți la Christmas at The Grand Chocolate Factory sunt JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Madame Lucie, Organizația Umanitară Concordia, Fundația Adept, SOS SateleCopiilor, Clubul de Sănătate World Class, Poiana Soarelui, Asociația Ana și copiii, Asociația Bucovinenilor, Istoriato, Flora mixt, Second Chance Romania, Handmadeart, Ikebana Style, Boromir.
Ei ne încântă cu obiecte artizanale, globuri pictate manual, obiecte de artă, jucării, dar și gustări dintre cele mai variate şi delicioase de te lingi pe degete: gofre în sos de ciocolată, figurine din turtă dulce, panettone, brioșe cu ciocolată, gemuri și siropuri,prăjituri cu fulgi de ciocolată,vin fiert cu mirodenii sau cârnaciori prăjiți.

Totul reunit, până pe 21 decembrie, în decorul unic de la Marriott Bucureşti – o transpunere în atmosfera de Crăciun a celebrului film “Charlie și fabrica de ciocolată”. Christmas at The Grand Chocolate Factory. Fără Johnny Depp, dar cu multă ciocolată cu dragoste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *