Gallery

Extreme Love & Marine Touch

Briza sarata se joaca in parul tau. Zgomot discret de valuri pe fundal. Soarele este undeva, de abia zarit, printre vele.
Marea iti uda picioarele cu cativa stropi racoritori, spulberati pe punte. El e la carma si a schimbat directia barcii. Va indreptati spre larg, cu un apus superb profilat la prora.


Toate, toate detaliile – infime, dar esentiale – ale unei calatorii unice pe mare le-am regasit, sintetizate, in colectia capsula de butoni din argint “Marine&Sailing” by Moogu Contemporary Jewellery.

O colectie de butoni din argint realizati manual, cu tematica 100% estivala, ce poarta amprenta inconfundabila a designerului de bijuterie contemporana Andreea Mogosanu.

O colectie in care gasesti toate ingredientele nautice, modelate manual din argint in combinatie cu lemn de nuc american:
Hublouri, nituri, dibluri, noduri marinaresti, parame, ancore.

Sau tot atatea motive ale unei povesti marine complete, pe care orice barbat trendy o viseaza si o pot integra intr-o tinuta urbana. Pentru o tusa suplimentara de personalitate.

Colectia de butoni “Marine&Sailing” semnata Moogu Contemporary Jewellery for Urban Ties este disponibila in boutique-urile online www.theurbanties.ro si www.moogu.ro, cu preturi intre 350 si 420 lei.


Pe Andreea (Andreea Mogosanu, creatoarea colectiei “Marine”) – am cunoscut-o, insa, intr-o alta ipostaza:
Mi-a fost prezentata drept creatoarea unui povesti “Extreme Love”.

O poveste superba, care te va fascina din prima clipa. Eu, una, am descoperit-o in paginile revistei The ONE.

Si apoi, live, cand le-am intalnit pe Andreea si pe Adina Necula, purtand, cu stil si eleganta, superbele bijuterii “Extreme Love”.

O atractie puternica pentru niste bijuterii… cu corp, cu mister si cu mesaje puternice. Imposibil sa nu te indragostesti de la prima vedere, asa cum mi s-a intamplat si mie.

Cum e, oare, sa creezi o poveste de dragoste, spusa fara cuvinte, doar in bijuterii speciale, create din materiale speciale, cu forme si combinatii inedite?!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *