Gallery

Express your style!

EXPRIMĂ-ȚI STILUL ÎN FELUL TĂU!
Inchide ochii si imaginează-ți toamna asta, care deja ne bate la ușă. Imagineaza-ti ca o sa aiba un look mega-uber-cool – o toamnă plină de concerte și de festivaluri, în locuri pline de viață și de oameni adunați să celebreze tinerețea, libertatea, distracția.
Ei, ce spui? It rocks, doesn’t it?!
Acesta este conceptul, simplu și expansiv, al noii colecții de toamna iarna 2016 2017 semnate Diesel, un concept care m-a încântat maxim! Căci, sezonul acesta, Diesel călătoreşte către originile stilului iconic al brandului, punând alături, în modurile cele mai inedite și stylish, rock, denim, military şi sport.
Rezultatul? O nouă invitație, de a descoperi încă o fațetă a brandului, plină de energie debordantă!

DIESEL EXPRESS – FALL/WINTER 2016
“Am pornit de la ideea de stadion pentru această colecţie: concerte, sport, locul unde oamenii se adună şi se distrează. Stilul rock este interpretat intr-o manieră pop, iar ţinutele sunt aproape ca o uniformă.” explică directorul artistic Nicola Formichetti.

BACK TO 90’S
În colecția de toamnă iarnă 2016 2017 by DIESEL, amprenta anilor ’90 se resimte puternic.
Jacheta bomber “Super Power” a fost luată din arhiva Diesel.
Au fost incluse in colectie si jachete cu puf, dar e vorba despre geci cu puf fashion, în culori puternice.
Si denimul “New-Cheyenne” evocă stilul curat al începutului anilor ’90, în timp ce modelul Ceendhy readuce stilul original al jeansilor cu talie înaltă.
Rochiile punk de balli se alătură bustierelor indraznete şi fustelor din tul. Fularele rugby-styleale suporterilor sunt reinterpretate în piese ready-to-wear – pulovere şi rochii grafice.

Piesele inspirate din clasicul trend military sunt reinterpretate si creeaza noi hibride: diferite materiale camuflaj sunt cusute împreună, iar strap-urile similare celor utilizate în cazul paraşutelor apar pe bombere.
Denimul royal indigo, luxul culorilor închise, are o procesare în mai multe straturi, de la albastru, la negru.
Broderiile unice au fost create de un artist în tatuaje, dezvăluind pantere, cranii, vulturi, şerpi şi steaguri cu mantrele “Trezeşte-te, Pune Totul la Îndoială” şi “Cazi de Şapte ori, Ridica-te de Opt”.

Ţinutele din blană de oaie prezintă detalii contrastante din piele şi un aspect premium. Iar, pentru pulovere, lâna vopsită în diferite culori este cusută în stil patchwork.

Accesoriile vin în completarea atitudinii:
Încălţămintea se concentrează pe creepers şi cizme matlasate în stil motor. Pentru prima dată, ambele sexe se pot bucura de noile Diesel icons: sneakers-ii Zip-Round sunt introduşi şi în colecţia pentru femei, iar modelul de geantă Le Zipper îşi face apariţia pentru prima dată în colecţia pentru bărbaţi.

MIZEAZA PE TINUTELE EXPRESS-IVE
O celebrare a semnăturii Diesel rebele, cu suflet tânăr, POP ROCK, reinterpretează elementele rock’n’roll, împrimându-le o atitudine pop, optimistă. Infuzată cu spiritul camaraderiei, colecţia are în prim-plan o combinaţie îndrăzneaţă de culori, elemente grafice şi materiale contrastante.

Steaua este lait motiv în cazul jachetelor biker. Și se afişează în verde, alb şi roşu – un omagiu adus steagului italian –acest lait motiv fiind prezent şi pe o serie de pulovere şi rochii tricotate care prezintă o grafică ce duce cu gândul la fularele microbiştilor.
Graniţa dintre ţinuta de zi şi cea de noapte este atenuată – colecţia prezintă rochii scurte croite cu fuste hiper feminine din tul şi partea superioară inspirată din corsete cu fermoare şi bucăţi de piele aplicate, inspirate din jachetele perfecto.

Elementele sport si activewear sunt integrate în NITE SPORT, o selecţie curată, urbană, cu feel nocturn, dark.
Combinaţia de alb şi negru accentuează aspectul grafic al puloverelor, tricourilor şi rochiilor tricotate şi decorate cu dungi, în timp ce ţintele metalice adaugă o atingere rock ‘n’ roll pantalonilor scurţi, rochiilor şi fustelor cu aplicaţii din piele, dar şi bluzelor cu părţi detaşabile.
În concordanţă cu spiritul Diesel plin de energie şi dinamism, emblema “More Noize” apare pe o serie de piese casual, de la pulovere, la tricouri purtate sub geci din piele cu două feţe şi peacoats.

Oferind o nouă abordare look-ului clasic militar, MILITARY REMIXXX combină stilul utilitar cu abordarea fashionable, creativă,abordare accentuată prin combinarea diferitelor materiale şi efecte. Un artist tatuator a desenat panterele, vulturii, steagurile şi şerpii brodaţi pe bomberepatchwork, în timp ce diferite printuri camuflaj sunt juxtapuse pe cămăşi din bumbac.
Motivul camuflaj apare şi pe o variantă de rochie din catifea preţioasă spartă şi pe cămăşi. Detaliile utilitare, precumstrap-urile similare celor folosite în construcţia paraşutelor, le oferă un aspect nou bomberelor cu fermoar, iar mânecile din nailon, cu buzunare,le conferă funcţionalitate bluzelor grafice.
Compusă din culori vii – o paletă dominată de verde şi tonuri de albastru cobalt – colecţia include şi ţinute hibrid, precum o parka ce încorporeaza o jachetă bomber.

Un sentiment confortabil de protecţie caracterizează TEK ADVENTURE, o selecţie de piese casual de iarnă, în nuanţe aprinse. Sunt în prim-plan gecile cu glugă “Super Power”, din arhiva Diesel, dar şi pufoaiceleîndrăzneţe, disponibile şi în varianta pentru femei, cu croi ce complimentează liniile feminine. Emblematicele geci din piele apar în combinaţii grafice de culori vii, precum portocaliul, care este folosit şi pentru printurile neconvenţionale de camuflaj afişate pe cămăşi şi tricouri. Sentimentul de confort este susținut de tricotajele în stil punk, realizate din mohair călduros şi combinate cu eşarfe lungi.

Libertatea energizează WILD LYFE, care include o serie de piese suprapuse, ton pe ton, create pentru a rezista temperaturilor scăzute.
Jachetele aviator călduroase, realizate din blană de oaie,prezintă patch-uri din piele; gecilor cu puf li se adaugă piesele cu blana artificiala.
Iar jachetele parka funcţionale afişează efecte nonconformiste, prelucrări ale materialelor ce par a fi decolorări produse de lumina soarelui. Piesele cozy din lână moale se prezintă în versiunea color-block, adăugând o atingere grafică, iar o jachetăbiker este lucratădin mohair, în carouri.
Paleta de nuanţe iernatice de alb şi tonurile pale, naturale, este întreruptă de negru.


DENIM

Un lider în domeniul procesării denimului, Diesel duce cercetarea şi inovaţia la nivelul următor cu ROYAL INDIGO. Această procesare exclusivistă este obţinută prin stratificarea denimului indigo cu multiple nuanţe de negru şi albastru închis, pentru un efect sofisticat, uşor lucios. Piesele denim cu procesăriROYAL INDIGO vin cu un steag Diesel distinctiv.

Diesel, pionier al denimului stretch, îşi măreşte oferta de JOGG JEANS hiper confortabili. Sezonul acesta, brandul a introdus o serie creată dintr-un material nou, moale şi cu un efect mătăsos ce garantează un aspect rafinat.

Diesel introduce noi procesări, SEASONAL WASHES,pentru toamnă-iarnă. Un heritage lookeste obţinut cu umbre de negru şi gri, combinate cu abraziuni şi reconstrucţii, în timp ce Blue Eyecons este o linie denim de lux, piesele fiind confecţionate în Italia în nuanţe clasice de indigo.

GENȚI SI PANTOFI
Semnătura Diesel – colecţia de genţi de damă Le Zipper – este îmbogăţită cu noi forme, incluzând un clutch ce poate fi purtat ca o geantă-poştaş şi o geantă tip sacoşă. Color blockingşi materialele ce prezintă matlasare înstil moto apar, de asemenea, în colecţie. Pentru prima oară, “Le Zipper” intră în divizia pentru bărbaţi cu o geantă pentru călătorii contemporani.

Sneakersii bărbăteşti de succes, Zip-Round, ce prezintă, aşa cum spune şi denumirea, fermoar în jurul pantofului, sunt prezentaţi într-o versiune feminină, în timp ce platformele şi creepers sunt confectionaţi din piele simplă, pentru un look cool, de zi cu zi.
Cizmele prezintă detaliul iconic al sezonului, matlasarea în stil moto. Colectia Zip-Round pentru bărbaţi se măreşte, adăugându-i-se o gheată, iar sneakersii skate sunt decoraţi cu logoul semnătură Le Zipper în V. Un nou sneaker cu aspect duck-boot este introdus în colecţie.

Just Express yourself! Diesel Express!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *