Gallery

EVITAL – Alimente Funcţionale

Veşti bune pentru toţi cei care suntem interesaţi de un stil de viaţă sănătos: au fost lansate alimentele funcţionale! EVITAL Funcţional Food, cele mai ambiţioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma!

Alături de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opriş, Mihaela Călin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu, am stat de vorbă, la Grand Hotel Continental, cu Cori Grămescu, amabasadorul EVITAL Funcţional Food şi cu Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialiştii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.

Alimentele funcţionale parte din program au prins viaţă în improvizaţia muzicală a pianistului Iulian Neculache, iar invitaţii au putut degusta SUPER ANANAS, DETOXASE, SUPER ORANGE şi SUPER FRULLATO la barul special amenajat.


“EVITAL Funcţional Food este un proiect nou şi ambiţios, care se înscrie în preocuparea noastră continuă de a dezvolta produse inovatoare venind în întâmpinarea nevoilor persoanelor care îşi doresc o viaţă sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp”
, a spus Valentin Toncean.

Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, designer de programe de antrenament si creator al metodei Ultimate Pilates, a povestit despre implicarea ei în acest proiect, despre ce înseamnă un aliment funcţional şi despre importantă acestui program în viaţă noastră de zi cu zi. În urma unei vieţi urbane agitate, cu tot ce înseamnă acest lucru: hrană din agricultura industrializată, procesarea alimentelor, traiul într-un mediu poluant şi stresant este nevoie de un aport real de încărcarea cu vitamine, minerale, antioxidanţi, care de cele mai multe ori nu se mai regăsesc în alimentaţia noastră.
“Alimentele funcţionale din programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 au un gust plăcut, sunt uşor de folosit, nu au adaos de zahăr şi nu conţin gluten, fără restricţii alimentare, recomandate chiar şi celor cu diabet zaharat”, a mai adăugat Cori.

3-10-3-3. FORMULA PERFECTĂ PENTRU… SUPER BODY RESET
Este, practic, un program care de purificare a organismului prin eliminarea toxinelor şi aportul de nutrienţi, fiind compus din patru alimente funcţionale care se consumă pe parcursul a trei săptămâni, după cum urmează:
– SUPER ANANAS®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime reducerii retentiei de apă din ţesuturi, 3 zile
– DETOXASE®, Primul aliment funcţional dedicat detoxifierii şi revitalizării organismului, 10 zile
– SUPER ORANGE®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime susţinerii sistemului imunitar al organismului, 3 zile
– SUPER FRULLATO®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanţi şi prebiotice, 3 zile.

Începând deja din iunie, produsele sunt disponibile în farmaciile Sensiblu selectate şi online, pe www.evitalfunctionalfood.ro, www.bioportal.ro. Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe: www.evitalfunctionalfood.ro şi pe Facebook/EVITAL Funcţional Food.

În activitatea ei, Cori a antrenat peste 12.000 de femei de toate vârstele şi a coordonat antrenamentele personale pentru mai multe persoane publice din România. S-a pregătit sub îndrumarea unor nume mari din fitness-ul mondial: Viveca Jensen, Shellie Blanks şi Billy Blanks, Rebecca Barthel, Barbara Morini, Michael King şi Malcom Muirhead.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *