Gallery

Eva Green e pe val!

Nu stiu ce sa zic, poate i se trage de la nume: Green. Atât de “verde” si de frumoasă este tot timpul, indiferent unde apare – pe marile si micile ecrane, pe platourile de filmare, in studiourile foto sau pe covorul rosu.
Eva Green este o prezenta mereu fresh, pe care nu ai cum sa nu o observi, asta este clar!

Numele ei iti este cu siguranta cunoscut. O stim cu totii de ceva timp pe actrita de origine franceza Eva Green, caci este fosta Bond Girl din Casino Royale, personajul puternic din “The Dreamers” a lui Bertolucci, eroina noului serial de succes Penny Dreadful şi viitoarea vedetă a următorului film realizat de Tim Burton, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, ce va fi lansat în 2016.

GREEN AND RED – EVA GREEN FOR CAMPARI

Acum, la inceputul anului, am descoperit-o insa, cu incantare, in pielea personajului principal, versatil si cu o frumusete traversand timpurile si erele, in Calendarul Campari pentru 2015.

“Să lucrezi pentru un brand simbol la nivel mondial precum Campari este o onoare şi un privilegiu. Este ceva foarte special legat de tema anului 2015, deoarece creează un echilibru convingător şi aproape magic între clasic şi contemporan. La baza fiecărei imagini stă încărcătura istorică a fiecărui cocktail clasic Campari, dar ele sunt prezentate dintr-un unghi ultra modern, dând dovada de multă imaginaţie şi stil. Este un fapt incredibil de frumos că, deşi unele dintre reţetele prezentate au peste 100 de ani vechime, sunt încă relevante şi adorate în prezent”, declara Eva Green despre colaborarea pentru calendarul Campari 2015.

Calendarul Campari, realizat de celebra fotografa Julia Fullerton-Batten, este dedicat celebrării istoriei pline de culoare a băuturii rosii si pasionale, preferata mea ever!
O bautura ce emană pasiune.
Si care, anul acesta, a inspirat un calendar numit, sugestiv, “Mythology Mixology”.
Un calendar care spune poveştile celor mai iubite 12 cocktailuri clasice facute cu… pasiune, fiecare corespunzand unei luni a anului.
Si o modalitate inedita prin care aflam, in imagini spectaculoase, anecdotele, poveştile, secretele şi ciudateniile din spatele fiecărei reţete.

EVA SI PROFESIONISTII

Si iata ca, tot pentru 2015, Eva Green a fost desemnata de L’Oreal Professionnel drept noua sa purtatoare de cuvant internationala.
O actrita de renume care intruchipeaza perfect valorile brandului L’Oreal Professionnel. O frumusete eleganta si magnetica. Si o actrita extrem de versatila, care nu se teme sa incerce noi look-uri in rolurile pe care le interpreteaza dar si pe covorul rosu al marilor evenimente.

Eva va fi noua imagine pentru lansările strategice din 2015, inclusiv pentru “Wet Domination by Tecni.ART”; acest look va fi disponibil în saloanele de coafură L’Oréal Professionnel, începând cu luna martie 2015. www.lorealprofessionnel.ro

Un Racusor delicat, frumoasa si trendy, Eva este renumită în special pentru tenul său translucid, ochii albaştri şi părul negru care o reprezintă, pe care îl transformă adesea pentru filme sau apariţii pe covorul roşu. Indiferent că afişează un stil de coafură cu părul ondulat, desfăcut sau prins într-un coc fascinant și sofisticat, Eva Green transmite întotdeauna o feminitate puternică.

“Am ales-o pe Eva Green pentru că este întruchiparea perfectă a valorilor noastre: este extrem de sensibilă la tendinţele modei şi se bazează pe experienţa stiliştilor, atât pe ecran cât şi în afara acestuia. Frumuseţea, modernitatea şi şarmul ei personal sunt captivante. Sunt convinsă că Eva Green va fi un avantaj extraordinar pentru L’Oréal Professionnel”, a declarat Anne-Laure Lecerf, Director Administrativ Internaţional în cadrul L’Oréal Professionnel.

Da, are un păr superb. Nu e de mirare că Eva se mândreşte cu părul ei şi că a construit o relaţie de încredere cu stilistul său. 🙂
“Când eşti actriţă, părul este foarte important. Ai nevoie de o relaţie foarte bună cu stilistul şi împreună creăm stilurile de coafură. Bineînţeles că stilistul meu foloseşte L’Oréal Professionnel, liderul produselor destinate părului. Mă bucur foarte mult să fac parte din această nouă aventură”, a declarat ea.
Şi, da, Eva Green e cu siguranţă pe val, anul ăsta! Să stăm cu ochii pe proiectele ei viitoare, cu siguranţă ne vor încânta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *