Quote

Ești câștigător cu Tefal

Back to school! Back to work!
Adio vară, vacanță, concediu! Știm că nu este momentul de care să te bucuri cel mai mult din an. Te întorci la artileria grea: reîncepi cursurile, serviciul; grijile de fiecare zi devin din ce în ce mai mari, garderoba – din ce în ce mai complexă și hainele din ce în ce mai groase. Rochița vaporoasă de plajă, pareo, costumul de baie, zilele fără griji sunt acum doar amintiri. Asta doar dacă nu cumva… ai descoperit o soluție salvatoare, care să te degreveze de griji. Cu stațiile de călcat Tefal te bucuri zi de zi, simplu și eficient, de sesiuni de călcat high-tech de înaltă precizie, inteligente și rapide. Pentru zile fără griji, ca de vacanță, întregul an!

The smart power of Tefal
Fii in fiecare zi un profesionist chiar la tine acasa; pentru rezultate perfecte si atentie deosebita pentru hainele tale, conteaza pe Tefal si pe statiile sale de calcat performante.
Tu detii controlul datorita tehnologiilor exclusive de ultima generatie, fie ca optezi pentru statiile cu boiler de inalta presiune sau pentru cele fara, dar cu sistem de aburi extrem de puternic. Talpile performante cu autocuratare si perfect glide, precum si rezervorul de mare capacitate, asigura statiilor o autonomie extrema, fiind totodata si cei mai buni aliati care vin de furca oricarui pliu, oricat de indaratnic!


Campania “TESTEAZA TIMP DE 90 DE ZILE”

Prin campania “Testeaza timp de 90 de zile” ai ocazia sa testezi performantele oricaruia dintre numeroasele modele de statii de calcat Tefal; nu 1 zi, nici 3, ca in povesti; ci de 3 ori 30 – da, da, timp de 90 de zile de la data achizitionarii!!
Mai exact?
Intre 1 septembrie si 31 decembrie 2017, cumpara oricare dintre statiile de calcat Tefal din orice magazin participant la campania “Testeaza timp de 90 de zile”, despre care gasesti toate detaliile pe primastatie.tefal.ro.
Pune statia de calcat la treaba, verifica-i abilitatile si eficienta si constata pe propriul timp si pe propriile haine cat de performanta este.

Da sau Nu?
Daca te-a incantat sau ai fost cucerit din prima de calitatile sale imbatabile, statia de calcat Tefal aleasă va fi cel mai de incredere aliat al tau. Daca insa nu te-a convins si din motive justificate nu te declari pe de-a-ntregul multumit, nu trebuie decat sa o returnezi, impreuna cu o copie a bonului fiscal sau a facturii si cu un formular de solicitare completat, in termen de maximum 90 de zile de la data achizitionarii. Si Tefal iti da banii inapoi, inclusiv costurile de expediere!
Afla mai multe despre campania “Testeza timp de 90 de zile” si despre regulamentul sau in magazinele care comercializeaza produsele participante si care iau parte la campanie sau direct pe site-ul primastatie.tefal.ro.
Cu Tefal castigi oricum – timp, garantie, perioada de testare si respect reciproc, produse de cea mai inalta tehnologie si performante imbatabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *