Quote

Enjoy the silence – cu aspiratorul Rowenta Silence Force 4A

La început de an suntem tentați să aducem un suflu nou în casele noastre și să găsim mereu acele noi soluții inovatoare care ne ușurează viața. Tehnologiile performante devin în scurt timp aliați imbatabili, ce ne ajută să ne concentrăm pe activitățile cotidiene importante.

UN ASPIRATOR ÎN SLUJBA CURĂȚENIEI PERFECTE!

Aspiratorul Silence Force™ 4A de la Rowenta este cel care îndeplinește eficient orice misiune în păstrarea curățeniei impecabile, având totodată grijă să păstreze aerul curat. În plus, aspiratorul combină performanța excepțională, filtrarea extremă şi silențiozitatea cu un consum redus al energiei.
Enjoy the silence!
Specialiștii Rowenta au creat Silence Force™ 4A, aspiratorul ce combină performanța excepțională, filtrarea extremă şi silențiozitatea cu un consum redus al energiei.

COMBINAȚIA PERFECTĂ ÎNTRE PERFORMANȚĂ ȘI SILENȚIOZITATE
Silence Force™ 4A este cel mai silenţios aspirator cu performanţă 4A, dovedind eficiență în aspirarea oricărui tip de suprafaţă, cu un nivel de zgomot redus, de doar 66 dB(A) la nivelul maxim.
Rowenta Silence Force™ 4A îndeplinește eficient orice misiune în păstrarea curățeniei impecabile, având totodată grijă să păstreze aerul curat, datorită noului sac Hygiene+, cu o capacitate uimitoare de filtrare a prafului, de până la 99,99%, şi clapei automate și etanșe de închidere, care împiedică formarea norilor de praf la schimbarea sacului.

Cele 5 setări de aspirare presetate sunt adaptate fiecărui tip desuprafață ce urmează a fi curățată: covoare groase sau cu fire lungi, țesături delicate precum perdele, covoare subţiri sau cu fire scurte, suprafeţe dure sau modul silenţios, care combină optim performanţa de aspirare cu un nivel redus al zgomotului.

BE SMART:
CONSUM MAI MIC DE ENERGIE ȘI ACCESORII INTELIGENTE

Aspiratorul Silence Force™ 4Areduce consumul de energie electrică cu până la 60%, menţinând o performanţă de aspirare echivalentă cu a unui produs cu o putere de 2200 W. Noul cap de aspirare Deep Clean,puternic şi eficient, înlătură cu uşurinţă murdăria de pe orice tip de suprafaţă, asigurând rezultate perfecte şi fără efort.
Peria integrată Easy Brush şi accesoriul pentru spaţii înguste sunt destinate aspirării eficiente a colțurilor și suprafețelor greu accesibile.
Nu i-am uitat nici pe iubitorii de animale –periile Maxi Turbo și Mini Turbo îndepărtează rapid de pe canapea sau covor firele de păr ale animalelor de companie.
În plus, datorită designului compact și acelor 4 roți multidirecționale, ce se rotesc la 360 de grade, te bucuri delibertate de mișcare, manevrabilitate excelentă şi confort deosebit în utilizare.
Filtrare și performanță de aspirare maxime. Zgomot minim. Consum redus de energie. Pe scurt,este atât de simplu să faci curățenie când mizezi pe aspiratorul Rowenta Silence Force™ 4A!

ROWENTA
Rowenta a 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folositși cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător.
Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro,www.silenceforce4a.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *