Quote

Durance iubește macii

Am descoperit printre rafturile Marionnaud noutățile primăverii în materie de îngrijirea pielii, exclusivități ale lanțului de parfumerii Marionnaud. Și, dintre toate noutățile, m-am lăsat pierdută într-un câmp de maci din Provence, învăluită în parfumul discret al primăverii Durance.

Despre ce este vorba?
Rapsodia de note florale și nuanțe flamboainte de roz aprins din noua gamă COQUELICOT POPPY – Floare de Mac de la Durance, ce poartă în ea chintesența visului unei nopți de primăvară: maci roșii și delicați.
După atâtea alte game gurmande de parfumuri și skin care, precum gama cu mandarină, gimbir, patchouli ori portocală aurie, Durance ne-a obișnuit deja cu arta de a trăi prin arta pământului, așa cum o spune chiar sloganul brandului franțuzesc rafinat: “L’art de vivre et l’art de la terre”.

Gama Poppy – Floare de Mac conține:
Apă de Toaletă, 99 lei.
Parfumierii din Grasse, Franța, au făcut o nouă abordare a câmpurilor înflorite de maci, redescoperindu-le poezia și dulceața florilor delicate. Astfel a fost creată o nouă aromă luminoasă și care inspiră confort și bucurie, la fiecare pulverizare.
Parfumul pornește cu note light, citrat – fructate, continuă cu un buchet floral pudrat și delicat în acordurile de mijloc. Iar la final lasă pe piele o mângăiere blândă, de mosc. Puritate și confort.

Lotiune de Corp Poppy, 69 lei.
Lasă-ți pielea învăluită și răsfățată de loțiunea hidratantă de corp fresh, pe bază de extract de floare de mac. Pielea rămâne catifelată și sărutată de parfumul delicat de maci.

Gel de duș Poppy, 59 lei
Un gel blând și rafinat, care transformă momentul băii într-unul de abandon total. Te va încânta cu aroma sa fresh florală și va lăsa pielea mătăsoasă. Găsește fericirea în micile momente speciale ale zilei!

Durance <3 Poppy. Durance aime les Coquelicots. Durance iubește macii. 3 mici minini elaborate în limbajul universal Durance, pentru clipe magice, zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *