Gallery

Doctor Babor beauty news

VESTI BUNE DESPRE FRUMUSETE DE LA DOCTOR BABOR!
Daca stam sa ne gandim ca promoveaza de cateva decenii, prin metode inovative si tehnologii si formule de ultima ora, conceptul de… tinerete fara batranete, atunci cu siguranta BABOR este un brand de suflet pentru multe dintre noi! <3 Produsele din gamele Babor sunt speciale si spectaculoase, par ca fac de-a dreptul minuni, cu rezultate vizibile.

Doctor Babor Repair Cellular

Doctor Babor Repair Cellular

Spectaculoase si cu rezultate remarcabile sunt si produsele din noua gama DR. BABOR – o gama special creata pentru situatii pre si post operatorii ( operatii estetice), dar si pentru tratamente care implica ace sau fillere.

DR. BABOR REPAIR CELLULAR – Puterea celulara a frumusete, precizie in frumusete Made in Germany
DOCTOR BABOR REPAIR CELLULAR ofera rapid rezultate vizibile si masurabile; rezultate mult mai eficiente, precise si inovative ca niciodata inainte.
Datorita cercetarilor la nivel celular, BIOGEN PLANT Extract fortifica fiecare celula, creand astfel o baza pentru frumusete.
8 esente din plante actioneaza intr-o sinergie perfecta si isi potenteaza mutual efectul: rozmarin, ginseng, urzica, untisor, nasturel, macris, fumaria si bladderwrack – toate suna ca un trend sanatos in ceea ce priveste alimentatia dar sunt “agentii secreti” ce se gasesc in DOCTOR BABOR REPAIR CELLULAR.

Cercetatorii BABOR au filtrat extracte specifice din aceste ierburi si le-au rafinat intr-un proces bio-tech extrem de complex; astfel au putut sa dezvolte la maxim puterea de regenerare. Efectul lor intens le face ideale ca ingrediente cosmeceutice de utilizat inainte si dupa operatii estetice sau, in timpul tratamentelor estetice (asa cum sunt injectiile subcutanate sau filler-ele). Aceste extracte potenteaza abilitatea tesuturilor de a vindeca mult mai repede cicatricele si confera un boost zilnic de energie ce duce la piele neteda si proaspata

GAMA DOCTOR BABOR REPAIR CELLULAR:
#Ultimate ECM Repair Serum

Un serum regenerant cu 5% BIOGEN PLANT Extract si Gatuline Skin Repair Bio. Extractele de iarba marina Wakame stimuleaza comunicarea celulara via matricea extracelulara si activeaza toate functiile celulare. 50 ml.

#Protecting Balm SPF 50:
Preferata mea de departe, aceasta crema pentru protectie solara este special creata pentru ten sensibil si este ideala de folosit dupa tratamente ce implica device-uri high-tech cum ar fi tratamentele cu ace sau microdermabraziune, sau peelinguri intense.
Vitaminele E si C actioneaza impotriva radicalilor; impreuna cu extractele de floare de scortisoara protejeaza AND-ul celular impotriva radicalilor liberi si fortifica mecanismul de reparare al pielii. Nu contine parfum.

#Ultimate Repair Cream:
formula extrem de precisa avand o doza de 15% BIOGEN PLANT Extract ce regenereaza intens pielea chiar si dupa chirurgie cosmetica. 50 ml

#Ultimate Repair Cleanser:
crema demachianta ce curata précis dar delicat.. Contine 4.5% BIOGEN PLANT Extract. 200 ml;

#Ultimate Calming Serum:
se absoarbe rapid si calmeaza imediat pielea stresata datorita extractului de 3% vita cu baloane, echium si floarea soarelui. 30 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *