Quote

Do Pandora! Celebrate things that make you happy!

Primăvara se definește prin explozie de culoare, flori, petale, reîntoarcere la viață și… charm și charmuri aparte!
PANDORA ne propune o nouă colecţie de bijuterii rafinate şi o campanie inspirata de conceptul DO PANDORA.
La ce se referă? A purta PANDORA nu reprezintă doar reflectarea stilului tău, ci și un statement, declarația și simbolul personalității tale, inspirația de a găsi forțe noi, hotărârea de a fi sinceră în legătură cu cine ești şi ce înseamnă viaţa pentru tine.
Lucrurile cu adevărat valoroase pentru noi nu vin cu eticheta pusă pe ele, ci își câștigă valoarea prin oamenii frumoși de care ne înconjurăm, prin momentele unice, prin clipele de fericire, prin locurile speciale în care ajungem.EXPRIMĂ-ŢI AUTENTICITATEA ȘI FEMINITATEA CU NOUA COLECŢIE DE PRIMĂVARĂ 2017 PANDORA

Da, primăvara reprezintă anotimpul energiei pozitive şi al regenerării.
Pandora ne inspiră să alege bijuterii sclipitoare, în culori pastelate, cu modele florale şi designuri moderne, finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, de către cei mai talentaţi maeştri bijutieri.

Alege sclipiri vii de culori sau pasteluri perlate şi poartă bijuteriile noastre suprapuse, combinate, sau singure, lăsându-te inspirată de piesele-cheie ale noii colecţii. Elemente florale delicate, în nuanţe iridiscente trandafirii, albe sau roz-bomboană adaugă note feminine stilului tău, pentru a crea look-uri moderne, de o eleganţă atemporală.

PRIMĂVARA CU FLORI ȘI CULORI
Pata de culoare – accent plin de personalitate.
Descoperă cele şapte nuanţe fantastice ale emailului aplicat manual pe noile brăţări fixe bangle şi inele din seria Inimi ale PANDORA: bleu senin, albastru regal, lavandă, mentă aprinsă, orhidee radioasă, roz pal şi argintiu sclipitor. Aceste bijuterii din argint 925 sunt decorate cu inimi decupate şi cu pietre de zirconiu cubic transparent.

Note florale.
Bobocii şi petalele reprezintă unul dintre elementele-cheie ale Colecţiei de Primăvară 2017. Fantezia florală este adusă la viaţă prin şiruri lucitoare de margarete care împodobesc cerceii Margaretă Minunată. Iar inelul Floare de Magnolie, din argint 925 cu email roz pictat, este perfect pentru a fi asortat la orice ţinută.

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, brandul danez PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,100 de magazine-concept.

www.pandoragroup.net www.pandora.net.

Găsește-ți inspirația în lucrurile cu adevărat valoroase pentru sufletul și mintea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *