Dispari in 60 de secunde

“Dispari in 60 de secunde” este o replica din filme. O replica data de noua gama Instant Miracle de la L’Oreal Paris, intrand in scena si exterminand orice imperfectiune a parului! Sau cel putin asa mi-am imaginat eu scenariul, citind despre formula inovatoare a noilor produse Instant Miracle, ce ofera parului un tratament revolutionar, intensiv si o ingrijire profunda.
Rezultatul? O transformare instantanee a parului, in stil hollywoodian.

Vedetele din rolurile principale:
Superba Claudia Schiffer cu par de zeita nordica

Claudia Schiffer, imaginea L'Oreal in campania Instant Miracle

si

Gama Instant Miracle – cei 3 care au uimit Vestul si Estul:

– Grupul de trei actori-magicieni a fost selectat in urma unor castinguri extrem de minutioase, la care cu siguranta a participat
si pretentioasa Claudia.

Scena 1: Interiorul unei case cu mobilier alb, minimalist. In lumina slaba de fundal se vede intrand Samponul Total Repair. Scoate din trusa enorma pe care o poarta pe umar o multime de recipiente cu substante ciudate. Pe parcursul actiunii se dovedesc a fi pro-keratina si ceramide, pentru repararea si ingrijirea parului.

Scena 2: Lumina se intensifica brusc. Pe veranda, din spatele unui perete din sticla, apare Nutri Gloss Crystal, inalt, musculos, cu un par negru senzational. Tine in brate un cufar cu perle si microcristale ce stralucesc incredibil.

Scena 3: Cadru larg, pe marginea piscinei. In prim-plan intra Tratamentul Instant Miracle, imbracat cu un short si un maiou in culori vii. Vorbeste la telefon, desconspirand secretul extrem de bine pazit al revigorarii culorii si al stralucirii intense a parului. Dezvaluie numele unor nutrienti secreti si a unor filtrele UVA/UVB implicati in conspiratia protectiei imbatabile.

Scena 4: O lumina orbitoare. Cadrul se largeste si o vedem pe Claudia absolut irezistibila, intr-o bluza alba, diafana, pieptanandu-si parul lung, blond si extrem de stralucitor in lumina apusului.

Un scenariu de Hollywood, cu suspans, uimitoare secrete devoalate, tratamente cu tehnologie de ultima ora, miracole instantanee, stralucire de staruri.
“Instant Miracle”, in regia Elseve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *