Quote

Discover your inner light and let it shine

Discover your Inner Light. And let it Shine! Cu acest îndemn ne surprinde Sabon la lansarea colecției de Crăciun – o colecție absolut superba, cu si de poveste!

🎅
Acum două seri, Palatul Noblesse a fost gazda unei povești scrise filă cu filă, cu arome și eleganță: lansarea Colecției de Crăciun de la Sabon.

Sub ideea de ”Discover your Inner Light”, Sabon ne-a invitat pe toți prietenii săi – jurnaliști, influenceri și vedete – să ne bucurăm ca niște copii de atmosfera de vis, de cutiile de cadouri speciale, de magia momentului, creat special pentru a atinge orice inimă, pentru copiii de orice varsta!

🎁
Shiny Spice – Povestea din spatele noii arome de sărbătoare.
Ca în fiecare an, calendarul de sărbători este plin cu petreceri cool, iar tot ca în fiecare sfârșit de an, Sabon își surprinde prietenii cu o colecție dedicată lor, celor care își doresc sclipiri de aur, în cele mai simple, dar și eclectice detalii.

Palatul Noblesse a fost gazda unei povești scrise pentru toti cei care iubesc Sabon și se lasă cuceriți de fiecare aromă în parte.
MC-ul evenimentului, Anca Serea, ne-a provocat să descoperim comorile pe care Moșu – aka Sabon le-a pregătit cu ocazia noii colecții.

🎀
”Ne-am dorit ca întreaga colecție de Crăciun să se focuseze pe ideea de magie, de frumusește interioară pe care dorim să o evidențiem. Fiecare dintre noi are un spark, o lumină, ca o comoară pe care deseori o ascundem, tocmai de aceea, ne dorim ca prin ceea ce facem zi de zi, să ajutăm frumusețea să vorbească și să atingă orice inimă.
Pentru această colecție, Shiny Spice a fost hero product-ul conceput pentru a o înnobila, dezvăluind misterul și feminitatea. Este o colecție care, în primul rând, ne reprezintă și la care ținem foarte mult.” a spus Adina Lupașcu, Network Manager Sabon.

🤴👸
Printre participanți s-au aflat Simona Patruleasa, Cristina Mihaela Dorobantu, Nicole Cherry, Diana Munteanu, Anca Serea, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Geanina Ilies, Amalia Enache, Majda, Diana Dumitrescu, Patrizia Paglieri, Roxana Blagu, Ioana Voicu, Monica Colceriu, Alexandra Ungureanu si multi altii.

🧚‍♀️
Produse in editie limitată!
În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON a lansat produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată.

Exfoliantul de corp, Loțiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de mâini, Bulgăre Mineral, Săpun Solid, Aromă de cameră, Lumânare parfumată, Odorizant pentru mașină, gentuțe pentru cosmetice, sunt disponibile pe www.sabon.ro, dar și în magazine unde atmosfera de ”Inner Light” este gata să te cucerească de la prima aromă.

CE POATE NU ȘTIAI DESPRE SABON
Sabon a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.
Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.
Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *