Quote

Diner en Blanc în București!

LE DINER EN BLANC
Și dacă, precum într-un film cu o nuntă americană extravagantă, am participa la un party unde toată lumea este îmbrăcată în alb imaculat?! Apărut acum aproape 30 de ani, conceptul „Le Dîner en Blanc” a evoluat in decursul anilor, devenind o traditie “tres chic”, care acum atrage zeci de mii de oameni anual in cele mai prestigioase locatii din lume. In prezent, „Le Dîner en Blanc” se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat peste 100.000 de prieteni in intreaga lume.

ISTORIC ÎN ALB
Lansat cu doar o „mana” de prieteni, in urma cu mai bine de 28 de ani, acum “Le Dîner en Blanc” – reuneste aproape 15.000 de oameni in fiecare an in unele dintre cele mai prestigioase locatii din Franta.

În 1988, primul “Le Dîner en Blanc” – oficial a avut loc in Parcul de Bagatelle din Bois de Boulogne, initiat de François Pasquier, care si-a invitat cativa prieteni, la cina, intr-o zi din iunie. Pentru a se gasi unul pe celalalt au decis sa se imbrace toti in alb. Cina a fost un real succes si au decis ca anul urmator, fiecare persoana sa vina insotita, astfel “Le Dîner en Blanc” a ajuns la peste 15000 participanti.

Pana in anul 1991, locul de desfasurare a ramas acelasi, dar numarul de participanti a crescut rapid de la 200 initial la 400, la 800 in 1990 si la 1200 in 1991.
De-a lungul timpului cele mai prestigioase locatii din Franta au avut parte de petrecerea “Le Dîner en Blanc” : Pont des Arts, Gradina Turnului Eiffel, Piramida Louvre, Esplanada Trocadero, Place Vendôme, Château de Versailles, Esplanade de Notre-Dame, Esplanade des Invalides, periferia Place de l’Etoile, Champs-Élysées, Place de la Concorde si Carousel du Louvre.

Fiecare eveniment, devenit între timp interațional, este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza. Alaturi de Paris, New York, Los Angeles, Tokyo, Montreal, Sydney, Singapore, Mexico City, orasul Bucuresti va fi onorata gazda a primului „Le Dîner en Blanc” din Romania.

Aventura secreta inaugurala promite o seara de neuitat plina de eleganta, frumusete si magie, deoarece preia o locatie inedita pentru mancare, distractie, celebrare si momente de dans sub cerul orasului.
Le Dîner en Blanc consta in crearea legaturilor de prietenie. Le Dîner in Blanc este despre traditie si glamour!

UN CONCEPT… IMACULAT DE ALB
“Le Dîner en Blanc” reprezinta cel mai exclusivist picnic din lume, organizat intr-o locatie secreta, pana in ultimul moment. Mii de oameni imbracati in alb si debordand de eleganta, pasiune si rafinament, se intalnesc la un “picnic sic” intr-un spatiu public, secret si special transformat.

Pe parcursul serii, invitatii se bucura de frumusetea unui eveniment “outofthebox” si de participarea la ceva neasteptat. Dincolo de spectacolul si eleganta cinei in sine, oaspetii se desfata printre bun gust si dragoste pentru frumusete.

“Le Dîner en Blanc” aminteste de eleganta si stralucirea societatii franceze, iar invitatii se indeamna unii pe altii, stiind ca iau parte la un eveniment cu adevarat magic. Fara trafic auto, fara trafic pietonal – doar trecatori uimiti de scena din fata lor.
Totul este un vis; pe care te asteptam sa-l traim… in alb!


DINER EN BLANC, DINER IN WHITE… NUMEȘTE ÎN CE LIMBĂ VREI CINA ÎN ALB CARE VA AVEA LOC ȘI ÎN ROMÂNIA:

Imaginează-ți 800 sau 1.000 de persoane adunate la un loc și îmbrăcate în alb! Alb! Alb! Totul EN BLANC!
Originalitatea si creativitatea sunt incurajate, atata timp cat sunt stilate si de bun gust.
Totul alb inseamna fara culoarea fildesului sau crem.
Singura pata de culoare acceptata sunt accesoriile din aur sau argint.
Doamnele sunt invitate să poarte ansamblu alb elegant, iar domni: tricou sau camasa si pantaloni albi.

Locatia Le Dîner en Blanc aleasa va fi unul din cele mai deosebite locuri din oras, asa ca va trebui ca toti invitatii sa fie imbracati elegant! Adaugarea unei palarii, a unei masti sau a unui accesoriu tinutei nu este obligatorie, insa este foarte recomandata.

Editia inaugurala a Diner en Blanc, va avea loc in Bucuresti, pe 24 august 2017, intr-o locatie secreta, comunicata cu cateva ore inainte de deschiderea evenimentului, prin mesaje transmise participantilor.
Biletele pot fi achizitionate online AICI.

BILETE
Vor exista doua variante de acces la acest eveniment unicat:

1. Acces general
Accesul general reprezinta achizitionarea online, de catre participanti, a minim 2 locuri, beneficiind din partea organizatoruluide punerea la dispozitie a locatiei de amplasare a unei mese si 2 scaune, precum si de programul de entertainment. Acestea, impreuna cu un cos de picnic care sa contina mancarea si maxim o sticla de vin sau spumant de persoana, urmand sa fie aduse la locatie de catre participanti. Participantii vor trebui sa respecte cu strictete regula de baza a Diner en Blanc: sa fie imbracati in totalitate in alb! Toate decoratiunile, precum si fata de masa si scaunele trebuie sa fie albe!
Nu va fi permis accesul in locatie cu altfel de bauturi sau cu cantitati mai mari decat cele de mai sus. Accesul va fi controlat de organizatori si in cazul in care se constata ca participantii incearca accesul cu alcool sau alte bauturi in afara de o sticla de vin sau spumant, acestea vor fi retinute la intrare.
Pretul este de 350 lei pentru 2 persoane.

2. Acces general + food + drink + masa complet echipata si 2 scaune
Acest pachet achizitionat online, permite participantilor sa soseasca la locatie imbracati in totalitate in alb si sa primeasca din partea organizatorului a meniului constand in aperitiv, fel principal si desert precum si a unei sticle de vin si a uneia de apa de persoana. Deasemenea, masa ii va astepta pregatita, cu vesela, tacamuri si pahare de lux. Totul pregatit pentru o cina de poveste si o distractie pe masura! Odata sositi in locatie, participantii isi vor ridica meniurile si bauturile si vor fi condusi la mese de catre voluntarii nostri. Meniurile vor fi atent pregatite de catre chef Franz Conde, executive chef al partenerului nostru Athene Palace Hilton. Vinul va fi pus la dispozitie de catre Cramele Recas, va fi un vin selectionat din gama premium al acestui partener. Apa minerala si plata va fi oferita de catre Coca Cola.
Prețul este de 750 lei pentru 2 persoane.

„Am fost întotdeauna fan al Dîner en Blanc pentru că demonstrează puterea magică pe care gastronomia o are și a avut-o dintotdeauna în reunirea oamenilor și în celebrarea convivialității. Ediția originală din anii ’80 a fost un fenomen care a prezis cumva mediul social al zilelor noastre: transmiterea în secret a informațiilor despre locația și ora cinei către o mulțime de oameni. Diner en Blanc va fi un moment istoric pentru București și sunt absolut mândru și încântat să iau parte la acest eveniment pentru prima oară; alături de echipa Athénée Palace Hilton suntem bucuroși să asigurăm serviciille de catering pentru oaspeți și să continuăm tradiția evenimentelor grandioase pe care le susținem prin parteneriate.” – Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton București.

“Cramele Recas, in calitate de partener al evenimentului Diner en Blanc, isi reafirma cu aceasta ocazie statutul de lider de calitate si inovatie intre producatorii autohtoni de vin, oferind participantilor la aceasta intalnire exclusivista vinul oficial al serii. Este vorba despre sortimentul Pinot Grigio selectionat din noua gama premium Regno Recas, gama care cuprinde vinuri de o calitate dovedita international si care reprezinta tot atatea inovatii, unele in premiera pe piata romaneasca: etichete-concept, de autor, dopul bio si stilul de vinificatie savuros, care a consacrat producatorul banatean in preferintele consumatorilor romani si straini deopotriva.” – Marina Samoila, Event Manager Cramele Recas.

PROGRAM
Programul serii va debuta la ora 18:00 cu accesul participantilor, iar timp de o ora, vor avea posibilitatea preluarii meniurilor pentru pachetul 2 respectiv aranjarea meselor pentru pachetul 1
Diner en Blanc se va desfasura in intervalul 18:00 – 23:00.

Un alt aspect deosebit de important este acela ca, pentru editiile viitoare, toti participantii la aceasta prima editie vor avea prioritate la achizitionarea locurilor, urmand ca in cazul in acre acestia nu isi vor exprima dorinta de participare, diferenta de locuri sa fie oferite spre vanzare catre alti participanti.

PREMII:

Vor exista 2 premii oferite de catre parteneri la aceasta prima editie Diner en Blanc.
Un premiu constand intr-o cina exclusivista intr-o locatie secreta, va fi oferit de Cramele Recas pentru cel mai ,,cool“ cuplu!
Un al doilea premiu, surpriza, va fi anuntat in seara evenimentului si va fi oferit de organizatori. Acesta va consta deasemenea intr-o cina ,,out of the box“ intr-o locatie absolut neconventionala! Acesta va fi oferit pentru cea mai inedita si deosebita aranjare a unei mese, drept pentru care ii incurajam pe oaspetii nostri sa fie cat mai creativi cu putinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *