Quote

Din agenda iernii nu trebuie să lipsească detoxifierea!

O metoda eficienta de detoxifiere si slabire: yashi dome

O metoda eficienta de detoxifiere si slabire: yashi dome

Și cum din agenda iernii nu trebuie să ne lipsească detoxifierea și lupta cu kg în plus acumulate în lunile geroase, în care am fost mai sedentari sau am mâncat mai mult de Sărbători, m-am interesat și am aflat noutăți în domeniu:
Un aparat revoluționar a fost introdus la Clinica de infrumusetare a Mihaelei Borcea, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic! Iyashi Dome, ultima tehnologie japoneza in domeniul frumusetii, care te scapa de stres si de kilogramele in plus, oferindu-ti in acelasi timp reintinerirea, detoxifierea si refacerea echilibrului organsimului.

Pentru un program eficient de detoxifiere și slăbire sănătoasă, Michelle Anti Ageing & Dental Clinic sugereaza un program personalizat pentru un stil de viata sanatos, o tehnologie japoneza: Iyashi Dome, terapie de origine organica bazata pe raze infrarosii lungi. Aceasta tehnologie revolutionara face posibila purifierea, regenerarea si slabirea prin echilibrarea organismului.

Rolul esential al transpiratiei este de a elimina reziduurile din organism. Undele rosii exista inca de la inceputul timpului si sunt o sursa vitala de dezvoltare a plantelor si a intregii materii vii.

In Japonia exista o forma traditionala de detoxifiere: Suna Ryoho.
Timp de secole, in timpul verii, japonezii se ingropau in nisipul fierbinte din apropierea apelor pentru a elimina toxinele din corp.
O sedinta Iyashi Dôme de 30 de minute produce o transpiratie abundenta echivalenta parcurgerii distantei de 20 de km insa fara efecte secundare nedorite: producerea excesiva de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanenta a corpului. Aceasta transpiratie este atat de profunda incat va elimina si metalele grele din organism.


Știai că exista 2 tipuri de transpiratie?

cea data de glandele sudoripare (sport, baie, sauna, hammam), care produc transpiratie cu o compozitie asemanatoare cu cea a urinei (sare, acid uric, amoniac, potasiu, creatinina, uree si apa) si cea data de glandele sebacee si apocrine (activitate sportiva intensa, Iyashi Dome), care produc transpiratie generata prin descompunerea grasimilor precum acizii grasi, colesterolul, grasimea subcutanata, acidul lactic, oxigenul activ, toxinele si metalele grele stocate de organism ( aluminiu, zinc, bariu,cupru, fier, titaniu, nichel, mercur, plumb…), dar si a Dioxinei (Dioxinele sunt substante toxice foarte intalnite in mediu, care, odata patrunse in organism, se acumuleaza si au efecte negative importante).

Efectele benefice ale detoxifierii se pot vedea si compara cu un analizator corporal performant care lucreaza cu o varietate de parametrii (cantitatea de tesut adipos, grasimea periviscerala, varsta metabolica, masa hidrica sau mineralizarea osoasa), care permit optimizarea maxima a terapiei in functie de necesitatile clientului.

Aceasta tehnologie revolutionara face posibila PURIFICAREA, REGENERAREA SI SLABIREA prin echilibrarea organismului din interior. Actiunea detensionanta asupra sistemului muscular, detoxifierea profunda si sustinerea eficienta a metabolismului a facut ca acest program sa fie foarte apreciat si de catre sportivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *