Quote

D’Hairapy – primul Beauty Bar Salon din București!

D'Hairapy Beauty Bar

D’Hairapy Beauty Bar

Iată că avem parte și în București de un loc de răsfăț demn de marile capitale ale lumii și dedicat celor mai mari fashionista și tuturor beauty-holicelor. Căci serile trecute am fost la inaugurarea unui salon chic de infrumusetare: D’Hairapy Beauty Bar Salon, chiar în inima capitalei, pe Vasile Conta 18, între Romană și Universitate. Complet original ca și concept, acela de Beauty Bar Salon, D’Hairapy a luat nastere din dorinta de a oferi doamnelor si domnisoarelor un loc unde sa se relaxeze si sa debordeze de frumusete si buna dispozitie.

Petrecerea de lansare a conceptului de Beauty Bar a avut loc chiar in cadrul salonului D’Hairapy, unde ne-am acomodat deja cu spațiul extrem de vesel și cossy, cu grădina colorată și liniștită, unde poți savura un suc sau o cafea, cu echipa de oameni profesionisti si pasionati de frumos, care ne-au oferit zâmbete și sfaturi despre ingrijirea parului, make-up, cosmetice si unghii, dar si despre cum putem obtine un blond de invidiat.
Căci tot în seara evenimentului s-a lansat si brandul de produse exclusive pentru ingrijirea parului ALTEREGO Italy, ocazie cu care echipa ne-a făcut demonstratii de hairstyling.

La D’hairapy Beauty Bar gasesti o echipa de tehnicieni cu experienta, mereu la curent cu noile tendinte si cu o dorinta continua de perfectionare. Salonul va pune la dispozitie un loc in care va puteti bucura de compania unei prietene- o terasa cu un aer vintage si boem, servicii de cea mai buna calitate si, nu in ultimul rand, puteti savura si bautura preferata. Ce va puteti dori mai mult? Este locul perfect unde va puteti simti cea mai rasfatata femeie de pe Pamant.

Alături de noi, bloggerii de beauty si lifestyle, la evenimentul de lansare au fost prezente și Cosmina Pasarin, Giulia Huidu, Xonia, Jazzy Jo, Denisa Dumitras si Alexandra Calafeteanu, care s-au bucurat si ele de sfaturi si consultanta in materie de par, make-up, unghii si ten.

La make-up cornerul Marionnaud au aflat mici trucuri in make-up. Cosmina Pasarin, una dintre invitate, a vorbit despre cum poti obtine un machiaj curat si bine definit chiar la tine acasa, ea absolvind de curand un curs de automachiaj. Aceasta a avut parte si de o sedinta speciala de make-up, realizata de echipa D’Hairapy.

Una dintre surprize a fost NITA SAO, care din dragoste pentru palarii si din admiratie pentru femeile care le poarta frumos, a pregatit un coltisor special de probat palarii, bentite si fascinators elegante si jucause, potrivite fiecarui stil vestimentar in parte.

Am stat la povești în grădina cea cochetă, la un pahar de rose de la Crama Sarica Niculitel si inghetata de la ViceCream si am probat accesorii de par si palarii colorate, elegante si rafinate la cornerul NITA SAO. O atmosfera cool, intretinuta de DJ Teho.

“D’Hairapy Beauty Bar este locul care te inspira in fiecare zi si iti reaminteste definitia frumusetii si a starii de bine! Noi punem accent pe calitate, profesionalism si pe nevoile femeii moderne, care nu trebuie sa uite de sine si de rasfatul pe care il merita necontenit. Beauty Bar-ul este un concept inovativ, care imbina profesionalismul serviciilor acordate cu atmosfera unei cafenele boeme, unde in timp ce echipa noastra are grija de parul si tenul tau, vei putea savura un cocktail sau o cafea delicioasa oferita de noi cu multa dragoste!”, ne marturiseste proprietara salonului, Denisa Hazaparu.

Parteneri: Luxury, Alterego Italy, Social Agenda, WorldClass, SlooP, Musset Beach Lounge, Marionnaud, ViceCream, Crama Sarica Niculitel, Livrez Dragoste, The Socialite si NITA SAO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *