Quote

Detoxifiere și arderea grăsimilor de Sărbători (partea a II-a)

Dacă în articolul de ieri îți dădeam câteva sfaturi extrem de ușor de urmat, deși foarte eficiente, pentru a nemenține silueta și sănătatea în timpul Sărbătorilor, astăzi vreau neapărat să revin cu câteva alte tips & tricks. Mai ales că aud în jur tot mai multe cunoștințe, indiferent de vârstă, văitându-se că… nu se mai înțege deloc cu propria fiere, ori că mult-temutul colesterol a luat-o razna.


De sărbători, Iubeste-ți Inima cu Cholest Bio și Ropharma

Cholest Bio și Ropharma lansează campania “Iubește-ți Inima!” prin care își propun să ofere o strategie isteață de a ține colesterolul sub control și de a păstra sănătatea inimii într-o perioadă în care mesele copioase și mâncărurile grase sunt mai dese decât de obicei.
Excesele alimentare de sărbători sunt consecințe aproape inevitabile ale tradiției de a umple masa festivă de preparate diversificate și hipercalorice. Deși plăcerea de a savura feluri de mâncare apetisante este temporară, efectele sale în urma unui abuz rămân valabile pe termen lung. Ropharma vă propune o serie de metode de a vă menține sănătoși, bucurându-vă totuși de preparatele de Crăciun și Revelion.


Iubeste-ți inima în 4 pași simpli

Conștientizarea efectelor hranei consumate este o modalitate prin care se poate descoperi că un preparat aparent ușor de digerat poate ascunde de fapt multe calorii și grăsimi. Pentru a evita această capcană, alegeți câteva preparate de sărbători preferate și cautați informațiile nutritionale despre acestea, pentru ca mai apoi să puteți pune în aplicare regula moderației.
Efectele negative ale exceselor alimentare de sărbători pot fi evitate, de asemenea, și prin pregătirea organismului. Acest lucru înseamnă reducerea aportului zilnic de calorii cu circa 100 kcal cu 3-5 zile înainte de masa copioasă sau creșterea moderată a efortului fizic depus în mod obișnuit.

Pentru cei care urmează să ia masa de Crăciun sau de Revelion la restaurant, se poate aplica regula de 50%, mai exact porția de mâncare este tăiată în jumătate, o parte fiind consumată imediat, iar cealaltă luată la pachet sau împărțită cu o altă persoană. Astfel veți observa că doar 50% din cât v-a fost servit la restaurant este mai mult decât suficient pentru a vă satisface apetitul și veți întelege de ce v-ați simțit rău în trecut, când terminați toată mâncarea din farfurie.

Un antreu format din legume proaspete și multe fructe consumate pot fi cheia evitarii unui exces alimentar periculos de sărbatori, și asta pentru că fibrele vor suține digestia și vor induce rapid senzația de sațietate. Toate fructele sunt indicate, dar merele ocupă primul loc în tratamentul colesterolului în exces.

Cholest Bio – Prietenul inimii tale

Pașii pentru prevenție și pentru menținerea colesterolului în limite normale în această perioadă pot fi completați de Cholest Bio, un supliment alimentar 100% natural, din drojdie de orez roșu, recomandat de specialiști. Studiile clinice au aratat eficiența acestui supliment alimentar și tolerabilitate superioară în comparație cu statinele sintetice.

Cu doar 1-2 capsule pe zi, în timpul mesei, Cholest Bio reduce riscurile pentru accidente coronariene și cerebro-vasculare, menține integritatea capilarelor, reduce constricția vaselor saguine prin îmbunătățirea fluxului sanguin, periferic și limfatic, scade nivelul colesterolului total, al trigliceridelor și al lipoproteinelor cu densitate mică (LDH), crește nivelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), reduce riscurile pentru accidente coronariene și cerebro-vasculare.

Ușor de administrat și cu efect benefic de reducere al depunerii și oxidarii colesterolului „rău” în pereții arteriali, îmbunătățește starea de sănătate, scăzând riscul apariției accidentelor vasculare cerebrale, cardiopatiei ischemice, infarctului miocardic, anevrismului aortic.
Cholest Bio poate fi achiziționat în farmaciile Ropharma din toata țara, dar și online pe www.ropharma-healthcare.ro. http://www.ropharma-healthcare.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro.
#iubestetiinima #cholestbio #ropharmahealthcare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *