Get my look! Get inspired!

Sunt persoane, obiecte, locuri, detalii care, dupa ce le-am vazut, ne raman intiparite in minte. Au acel je ne sais quoi, acel ingredient magic ce rezoneaza in sufletul nostru si ne trezesc stari speciale, senzatii, amintiri sau… inspiratia.

Ei bine, aceste persoane, lucruri, locuri si detalii sunt personajele principale ale acestei povesti pe care o incep acum alaturi de tine.

Este povestea inventata si jucata de aceste personaje cu totul si cu totul speciale.

Este indemnul lor, soptit la urechea fiecaruia dintre noi:

Get my look! Get inspired by me! Lasa-te inspirat! Gaseste-ti inspiratia in toate lucrurile speciale, magice, vibrante din jurul tau!”

O sa regasesti aici cele mai diferite personaje ce pot fi imaginate: oameni ca mine si ca tine, vazuti prin prisma detaliilor care fac si refac intregul ansamblul.

Rochii senzationale, descinse parca din vis sau din arta pura direct pe catwalk sau pe strada.

Locuri si colturi de lume care iti taie respiratia sau locuri aparent banale, linistite, dar care te incarca cu energii nebanuite.

Colturi de case care isi deapana povestea inca nerostita sau inca nedescoperita.

Machiaje si coafuri spectaculoase, care m-au impresionat profund cand le-am vazut la prezentarile de moda sau la demonstratiile internationale de hair-styling. Sau coafuri de zi si machiaje imortalizate direct din spectacolul strazii.

Bine ai venit in lumea miilor de fatete care ne reflecta si in care ne regasim. In lumea detaliilor care ne inspira! Pe mine, pe tine, pe fiecare dintre noi!
Lucrurile senzationale, locurile pline de savoare, detaliile care fac diferenta, orice te inspira si vrei sa-l reinventam impreuna – pe toate le astept pe ileana@getmylook.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *