Gallery

Despre Maroc si hidratarea cu ulei de argan

Inca din adolescență mi-am dorit sa merg in Maroc; de pe vremea cand am citit un articol de travelling despre fascinantul Marrakech. Articolul amplu imi dezvaluia povesti despre Marrakech si despre multe alte orase pline de istorie ale Marocului si despre deșerturile lui, la fel de fascinante ca zidurile medinelor si cetatilor vechi.

De atunci am repatruns in diverse chipuri in lumea maura, cautand documentare si vazand diverse filme. Nu, nu doar clasicul film “Casablanca”. Ultimul film despre Maroc pe care l-am vazut este chiar “La Source des Femmes”, mult-apreciat la Festivalul de Film de la Cannes, acum cativa ani, cu un subiect arab, in regia lui Radu Mihaileanu.
Ori citind “Iubirile croitoresei” – un roman captivant despre Marocul din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si dupa care s-a facut si un film spaniol extrem de popular.

Am vizitat, acum cativa ani, Andalusia cea construita de mauri si, de pe malul european al stramtorii Gibraltar, am privit cu jind in zare, spre fascinantul Maroc.

Africa se distingea atat de aproape si, totusi, atat de distantata din orice punct de vedere. Tacuta, misterioasa si invaluita intr-o ceață alba (ceață datorata, cu siguranta conditiilor meteo, insa, poate, si celor politice nefavorabile! 🙁 ),

Si apoi, dupa inca un an, am ajuns, in sfarsit, si in misteriosul Maroc. Casablanca, Marrakech, Fez, cu Medinele lor (orasele vechi); castelele si studiourile din Ouarzazate, in Sahara; coasta albastra a Mediteranei, coasta inspumata a Atlanticului, spectaculosii Munti Atlas – toate mi-au dezvaluit, pe rand, comorile marocane.

Iar una dintre comorile descoperite a fost, cu siguranta, magicul si hranitorul ulei extras din samburii fructelor de argan. Pe care apoi, ajunsa acasa, l-am redescoperit, fascinanta, intr-o senzationala gama de ingrijire: Moroccanoil.
O gama de produse inovative pentru par, pe baza de ulei de argan si ingrediente care hidrateaza si fortifica parul si il repara cat ai zice… Moroccanoil.
E clar de ce nu ma mai pot lipsi de crema de styling hidratanta, speciala pentru parul ondulat si de spuma pentru definirea buclelor mele rebele
Ba chiar am deja si preferatele mele de la Moroccanoil: samponul si balsamul reparatoare, de tratamentul sau de uleiul-spray pentru un par stralucitor.

Intreaga gama de ingrijire este o poveste de succes, un impuls pentru inovație, un efort perpetuu de a crea produse de înfrumusețare performanțe pe baza miraculosului ulei de argan.
Si iata ca astazi, dupa ani în care reprezentanții brandului au investit pasiune și minuțiozitate în cercetare, am aflat cu incantare despre nou-nouta si mult așteptata gamă Moroccanoil Body.
O linie de produse pentru îngrijirea corpului creată pe baza minunatului ulei de argan, care te invaluie in parfumul sau delicat.

Moroccanoil Body™ este o colecție exclusivistă.
Formula, unică în lume, va oferi pielii o hidratare profundă, o strălucire naturală și o frumusețe irezistibilă dublată de un parfum aparte, în tonuri mediteraneene. PLus hidratare chiar in timpul aplicării, pentru o experiență de duș revitalizanta, cu gelul de duș Moroccanoil BODY, 250ml, Pret recomandat 175 lei.
Gelul de duș are o formulă ușoară, dar foarte concentrata, infuzată cu ulei de argan bogat în antioxidanți, ce acționează imediat la hidratarea pielii proaspăt curățate. In plus, reface echilibrul de umiditate optim al pielii, ajutând la îmbunătățirea elasticității, texturii și tonusului.
Hidratare excelenta cu ulei de argan, pentru o lunga vara fierbinte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *