Quote

Despre Maria Păuna și a sa Academy

MARIA PAUNA ACADEMY
Invitată la o întâlnire relaxată cu Maria Păuna, chiar la salonul ei de dermopigmentare și stilizare sprâncene, am avut încântarea să descopăr un om frumos, cu carismă, cu o energie debordantă și cu 1001 de visuri minunate pe care, culmea, chiar reușește să le pună în aplicare și să le transforme în realitate.
Așa a apărut, de exemplu, salonul, un manual semnat de Maria, ca și cel mai recent proiect al său – Maria Pauna Academy, care aduna sub tutela sa cele mai complete, consistente si integratoare module de calificare in Machiaj, Stilizare Sprancene si Dermopigmentare din Romania. Maria Păuna Academy este, de altfel, singura entitate educationala de profil, recunoscuta international francizata cu renumita scoala italiana a celebrului inventator TONI BELFATTO. In urma demersurilor de standardizare la nivel european a legislatiei, Maria Pauna Academy devine unica scoala din Romania, acreditata in Uniunea Europeana.
Astfel, pana in prezent, Academia are absolventi din Romania, Marea Britanie, Grecia, Italia, Spania, Austria, Japonia ori Africa de Sud.

Gradul ridicat de calificare, tehnica din Studioul Maria Pauna, cat si paleta diversa de materii predate, aduce Maria Pauna Academy la rangul de cea mai bine cotata institutie de invatamant din domeniul Dermopigmentarii si nu numai. Maria Pauna reprezinta o emblema a excelentei atat in make-up, cat si in arta dermopigmentarii.

In ultimii ani, Maria Pauna si-a asumat rolul de pionier al Artei Dermopigmentarii, reusind prin demersuri de cercetare, educatie si legislatie sa puna Romania pe harta internationala a machiajului semipermanent. Romania are acum legislatie in domeniul dermopigmentarii, aliniata la standarde europene si internationale, elaborata de Maria Pauna.
Maria Pauna Academy este in prezent singura entitate educationala din Romania, care elibereaza certificate recunoscute la nivel international, detine primul manual de TEHNOLOGIE, METODOLOGIE SI PRACTICA in arta dermopigmentarii si de asemenea prima carte scrisa in colaborare cu TONI BELFATTO: “SECRETELE MACHIAJULUI HIPERREALIST”, educand pana in prezent peste 200 de participanti la programele de formare si reconversie profesionala.

Atat standardele extrem de ridicate pe care le-a atins in cariera, cat si abilitatea de a preda mai departe cunoasterea, Maria Pauna le-a dobandit printre altele avandu-i la randul sau ca profesori, pe unii dintre cei mai reputati mentori din industrie. Printre acestia se numara Gina Brooke, make-up artistul Madonnei, cat si esteticianul personal al vedetei, Michelle Peck, cea care i-a facut acesteia inaugurarea Academiei in anul 2009 la Bucuresti, precum si Toni Belfatto, exponent global al artei dermopigmentarii si Presedintele Asociatiei Italiene a Dermopigmentistilor.

CINE SE POATE ÎNSCRIE LA MARIA PAUNA ACADEMY

Pentru ca sunt din ce in ce mai multe persoane care doresc o reconversie profesionala, Maria Pauna Academy va incepe din data de 11 martie 2017 la Hotel Contnental Brow DSGN Tour, un eveniment care va fi organizat in fiecare luna in cate un oras principal din tara, prima Editie avand loc la Bucuresti. Cine doreste sa se inscrie o poate face déjà, pretul unui bilet fiind de 1000 de lei.

De-a lungul timpului, Maria a machiat personalitati de talie mondiala din lumea show-biz-ului, printre care Sting, Johnny Depp, Alanis Morisette, China Forbes (Pink Martini), Fifi Chachnil, Lauder Leonard, Tara Jarmon, Laurance Guedj Alphandary (l’Atelier Maquillage Paris), Gabriella Cilmi, Nelly Furtado, si multi altii.

In Romania, Maria Pauna inregistreaza succes fulminant cu doua mari emisiuni de make-up: ‘’FRUMUSETE PE MUCHIE DE CUTIT ‘’, si ”CREDE IN TINE’’.
De asemenea, Maria Pauna face machiaj de teatru si colaboreaza cu mare pasiune alaturi de Doina Levintza, machiaj de televiziune la emisiunile mai sus mentionate, machiaj de cabaret la Paris pentru renumitul designer FIFI CHACHNIL, machiaj de beauty, de scena pentru L’OREAL PARIS in colaborare cu ALEXANDRE DE PARIS, renumitul hair-stylist al lui COCO CHANEL, SUKI ZUKRI, CLAUDE JULIARD, celebrul visagist din Franta, LAETITIA GUENAOU, hair-stylist si ambassador L’OREAL PROFESIONEL, machiaj pentru sedinte foto, cover Atelier du Sourcil Paris, machiaj de videoclip si scena pentru EUROVISION ROMANIA in Atena 2006, make-up artist pentru primul STAND-UP COMEDY realizat cu HBO Romania, make-up artist si juriu pentru ELITE MODEL LOOK timp de 3 ani si make-up artist pentru celebrity designeri: CATALIN BOTEZATU, IRINA SCHROTTER, RAZVAN CIOBANU, STEPHAN PELGER, INGRID VLASOV, CATINCA ROMAN, MIHAELA GLAVAN, CRISTIAN SAMFIRA, I D SARRIERI, IRINA MARINESCU, GEORGE HOSBOTA, LENA CRIVEANU si haute couture lingerie Paris Jolidon.


MARIA PAUNA ACADEMY
Adresa: Intrarea Av. Teodor Iliescu 2
www.mariapauna.ro, office@mariapauna.ro, tel. 0766.221.234

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *