Gallery

Deschiderea unui atelier cu suflet si creativitate: Atelier COMSA

Nu, nu are nicio legatura cu 1 Decembrie cel patriotic si care ne bate la usa. Pur si simplu intotdeauna ma mandresc când aud despre români care se mobilizează sa facă lucruri speciale.
Mă grăbesc să împărtășesc imediat orice dovadă de frumusete, creativitate si originalitate “made in Romania”.
Așa ca nu aveam cum sa nu îți dau de veste despre un proiect social plin de suflet și creativitate, 100% românesc: Atelierul de Creație Comsa, care tocmai s-a deschis in cadrul unui parteneriat cu Hellen Concept Store.

Te invit să afli mai multe detalii despre el si creatiile sale!

Deschidere Atelier Comsa

Deschidere Atelier Comsa

Comsa Deschidere mic

DESPRE COMSA – un atelier de creaţie cu suflet si originalitate.
Atelier Comşa, o noua structură de economie socială, a avut deschiderea de proiect, concretizată printr-un parteneriat sub semnul stilului si modei cu Hellen Concept Store. Cu această ocazie, Atelierul şi-a lansat prima colectie-capsulă, “In mood for Vintage”, în cadrul plin de stil şi rafinament al boutique-ului din inima Bucureştiului, de pe str. George Enescu nr. 8 A.
Atelierul Comșa este un concept inovator de întreprindere socială, dezvoltat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Proiect cofinantat din Fondul Social European care urmărește promovarea talentului și frumuseţii românești, mizând si pe implicarea comunităţii.

COMŞA – CREATIVITATE 100% ROMÂNEASCĂ.
Fashion editori, jurnalişti, bloggeri de fashion, beauty şi lifestyle au avut ocazia să descopere, cu ocazia deschiderii proiectului COMŞA, povestile cu suflet din spatele brandului şi să admire creaţiile speciale şi piesele vestimentare unicat, în perfect acord cu conceptul boutique-ului Hellen, cel care găzduieşte colecţia-capsulă “In Mood for Vintage”.
Colecţia îmbină cu armonie stilul minima-list cu cel baroc, prin crearea unor ţinute elegante cu aer retro.
Astfel, croieli şi modele simple, ce urmăresc cu succes liniile feminine delicate, s-au întâlnit cu rafinamentul elementelor baroce, aplicate sub formă de broderii pe rochiile midi sau lungi şi pe jachetele în tonuri acvatice.

Prin piesele vestmimentare din colecţia “In Mood for Vintage”, creatoarea Ana Maria Beşleagă respectă şi pune în valoare exact latura de artă clasică a broderiei. O artă prin care tinutele au fost dintotdeauna decorate, înnobilate şi personalizate, de-a lungul întregii istorii a vestimentaţiei, conferind hainelor unicitate şi o tuşă de glam, fără însă a le încărca în exces.

Boutique-ul multibrand Hellen, cel care găzduieşte creaţiile COMŞA, este un concept gandit special pentru femeia care stie sa transmita emotie, pentru femeia sofisticată, care doreste sa imbrace haine de o calitate ireprosabilă. Elena Cucicovshi, fondatoarea concept store-ului, a pornit de la ideea ca in Bucuresti exista foarte multe femei care vor sa arate impecabil, femei care iubesc tot ce este în trend, femei selective, care stiu sa vibreze atunci cand afiseaza o ținută specială, chic, unică.

Creatiile COMŞA sunt disponibile spre vanzare în Hellen Concept Store, pe str. George Enescu nr 8A, ca şi pe www.ateliercomsa.ro si pe facebook.com/Atelier-Comșa.
Mulţumim Florăriilor Floria pentru aranjamentele florale stylish, care au contribuit la atmosfera specială, plină de feminitate şi rafinament, a serii: facebook.com/FlorariileFloria.

COMSA, JOS PALARIA!
Servicii personalizate. Calitate. Diversitate. Originalitate. Sunt cuvintele care definesc, pe scurt, brandul COMŞA.

Atelierul de creație vestimentară și broderie Comsa își propune promovarea motivelor tradiționale românești – atât prin broderie, cât şi prin croielile si patern-urile etno, care readuc în actualitate şi reinterpretează portul popular românesc.
“Pentru că nimic nu se pierde, ci se reinventează, Atelierul Comşa îşi propune să stabilească noi reguli în materie de New Age Branding. Despicând firul tradiţiei în patru, am creat concepte şi linii noi, ce se vor mula perfect pe viziunea şi nevoile conştiinţei feminine moderne.”, declara Chris Constantinescu, Managerul Proiectului Comsa.

Proiectul şi-a propus încă de la început să colaboreze cu tineri designeri români talentaţi şi sufletişti, care s-au alăturat deja acestui concept social inovator, beneficiind astfel, de sprijinul si serviciile unui atelier profesional de croitorie. Echipa are, de altfel, câte un designer dedicat, care să creeze modele unicat pentru fiecare client în parte, oferindu-i acestuia o legătura permanentă şi personalizată pentru propria comandă.
Nu în ultimul rând, să nu uităm că proiectul este unul de economie socială, prin înființarea atelierului creându-se în comuna Cornetu 8 noi locuri de muncă pentru persoane din grupuri vulnerabile.
***
DESPRE FUNDAŢIA TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE
Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe are o experienta de 9 ani in oferirea de servicii psiho-sociale pentru persoane din categorii defavorizate, aflate în situații de risc social și cu nevoi speciale (dizabilități psihice, fizice ori intelectuale).
Cu expertiză în parteneriate nationale, Fundatia Tinerete fără Bătranete a implementat proiecte vizând servicii nonrezidențiale, de îngrijire la domiciliu si terapeutice, misiunea sa fiind reducerea și prevenirea marginalizării și excluderii sociale a persoanelor din categorii defavorizate.

Mai multe detalii si comenzi pentru produse vestimantare personalizate poti lansa la office@ateliercomsa.ro sau pe www.ateliercomsa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *