Gallery

Delicate. Like you and me

EPISODUL 1: INVITATIA:

Cand ti-ai acordat ultima data un moment pentru a simti mireasma unei flori rare? Cand ai inchis ultima data ochii si te-ai lasat cuprinsa de o reverie plasmuita de-a lungul unui miros declansator de emotii si trairi intense?

Totul a inceput cu aceasta invitatie, pe care am primit-o pe e-mail de la ADINA NECULA:

“Pentru ca ritmul nostru alert ne determina sa uitam de puterea fascinanta a miresmelor si de frumusetea pura care le inconjoara, imi doresc sa iti lansez provocarea de redescoperire a propriului univers interior in cadrul unei sesiuni dedicate inefabilului si artei prin excelenta – Your Inner Garden”.

Despre ce este vorba?

“Ei bine, incepand de astazi, 1 martie, odata cu pasirea oficiala in noul sezon, Flowercraft by Marinela Stanese – un concept unic de design floral – si-a facut publica prezenta in spatiul virtual, lansandu-si boutique-ul. Un boutique online care va cuprinde aranjamente florale inedite, realizate cu pasiune si dragoste pentru fiecare detaliu.
Iar pentru ca tu ai un parcurs atat de frumos si pentru ca inspiri atatea femei prin intermediul a tot ceea ce intreprinzi, te invit sa o cunosti pe Marinela Stanese si sa realizati impreuna un aranjament floral, care sa te reprezinte si sa iti bucure sufletul, ori de cate ori il privesti.
Cu alte cuvinte, vei avea propriul tau aranjament in boutique-ul Flowercraft”.

De cate ori in viata primim o astfel de invitatie speciala – unul dintre acele momente inedite si pline de emotii, din care sunt construite bucuria si frumusetea autentica?!
Am acceptat invitatia cu sufletul deschis, cu incantare si cat ai zice “flower”!

EPISODUL 2: BUCHETUL:

Si cum as putea intampina primavara mai bine decat cu flori in prag si zambet inflorind in priviri?

Asa ca, iata-ma: pregatita pentru ucenicia mea in arta designului floral, trecand pragul unui loc atipic pentru Bucurestiul agitat (vila plina de draperii cu flori la ferestre si de obiecte cu suflet, la showroom-ul Casara Home&Deco, din Calea Dorobantilor 159).

Fiind vorba despre un buchet care sa ma reprezinte, am ales florile mele preferate: frezii si orhidee.
Si mi-am dorit un design delicat, pe inalt. Expertul florist mi-a recomandat crengutele infrunzite, ca “schelet” vertical al intregii arhitecturi infloritoare ce urma sa prinda contur.

CE-SI SPUN SI CE NE SPUN FLORILE:

La prima vedere, buchetul meu, “Delicate” pe numele lui, este un aranjament floral delicat, sfios si luminos, ca un inceput de primavara.

Sub indrumarea Marinelei Stanese, freziile lila – parfumate, asimetrice si jucause – si-au gasit echilibrul perfect printre orhideele albe, elegante si fine si tusele vernil ale crengutelor infrunzite si ale ferigii.

Chiar in timp ce imi construiam, fir cu fir, buchetul, am aflat, insa, ca, in limbajul si simbolistica florilor, aranjamentul meu transmite un mesaj plin de… voluptate si senzualitate.
Cine ar fi crezut cata chimie si pasiune exista in relatia dintre naravasa frezie si orhideea cu aer princiar?!
Sau ca aparent sfiosul meu “Delicate” isi spune soaptele fierbinti si seducatoare acelora care stiu sa-l asculte?

IN LOC DE EPILOG:

Intr-o zi rece si mohorata, de sfarsit de iarna, am primit o invitatie atat de speciala, incat nu pot sa ma abtin si sa nu ti-o lansez si eu tie. Astazi, in prima zi de primavara:

Buchetul meu “Delicate” din boutique-ul Flowercraft este formula discreta si plina de caldura prin care te invit sa le spui si tu “Bine ai venit!” primaverii si persoanei speciale din viata ta.

“Delicate” este indemnul meu sa nu uiti sa te lasi incantata si fermecata de natura; de flori; de arome si culori. Si sa le dai voie sa faca parte din universul tau interior. In fiecare clipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *