Gallery

Debenhams is back in town!

Îmi amintesc cu nostalgie momentul în care, cu muuulţi ani în urmă, am aflat că se deschide Debenhams şi în România.
Lucram pe atunci la revista de shopping (şi de suflet) Look!
Şi am năvălit toate din redacţie la probat şi cumpărat. Sau la împrumutat şi apoi returnat haine pentru shootingurile şi proiectele noastre speciale.
Îndeletniciri frumoase, care mi-au lipsit mult când revista s-a închis. Şi când şi Debenhams s-a închis…

Şi iată că, în prag optimist şi însorit de primăvară, am aflat vestea cea mare: Debenhams revine în România!
Chiar acum, de pe 26 martie, department store-ul britanic cu o istorie de peste 200 ani şi cu un larg portofoliu de celebre nume de designeri, deschide în Mall Vitan un magazin!
Un magazin mare cât 3 etaje şi cu o suprafaţă totală de 2800 mp!

MODĂ CU STIL, ÎN STILUL TĂU!
1 destinaţie nouă şi unică de fashion&beauty.
Şi 55.001 motive de bucurie:
Peste 55.000 articole de îmbrăcăminte, accesorii, lenjerie şi decoraţiuni, într-un univers al modei pentru femei, bărbaţi şi copii. Un univers fashion pentru întreaga familie!
Şi încă 1 motiv în plus: o maaare secţiune de beauty, de răsfăţ şi de îngrijire – în premieră într-un department store din România!

Şi iată cum, cu un mix unic, exclusivist, de mărci proprii, designeri şi branduri internaţionale, magazinul Debenhams ne va încânta din nou: prin clasicul său stil britanic plin de clasă, prin croielile impecabile, ţesăturile de calitate, imprimeurile specifice şi accentele edgy.
Iar în Galeria Designers at Debenhams vom găsi colecţii exclusive, semnate de creatori celebri precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha, Henry Holland, Patrick Grant, Jeff Banks.

IUBITOARE DE BEAUTY&MAKE-UP, BUCURAŢI-VĂ!
În plus, aşa cum spuneam, Debenhams nu mai înseamnă doar fashion. Ci şi… beauty
, Debenhams fiind primul department store din România care va cuprinde şi o zonă dedicată frumuseţii.
Şi nu orice beauty corner, ci o zonă extrem de generoasă, întinsă pe toată suprafaţa de la parter a magazinului, lăsându-ne să ne bucurăm de 100 de branduri de parfumerie, make-up şi îngrijirea pielii, din brandurile cele mai renumite, precum Dior, Lancome, Givenchy, DSQUARED, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L’Oreal.

Debenhams din nou în România – cea mai bună veste a sezonului!
Un veritabil magazin–destinaţie, care nu ne va putea lipsi din lista de shopping, începând cu 26 martie, la Bucureşti Mall Vitan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *