Gallery

De la Sephora vine Crăciunul!

sephora-notati-beauty-craciun-2016

Să știi că aseară m-am frecat bine la ochi și m-am mai uitat o dată în agendă și de două ori în calendarul de pe telefon, să mă asigur. Da, era 12 octombrie, nu 25 decembrie!
Și, totuși, pe 12 octombrie a venit, inevitabil, Crăciunul. Așa cum vine an de an la Sephora: din timp, somptuos, superb, glam & chic Xmas, stând sub semnul etern al frumuseții irezistibile.
Căci nu îi putem rezista, niciuna dintre noi, aceste beauty-addicts, victime pe tărâmul frumuseții. Și pentru că are ea, Crăciunița Sephora, armele ei secrete prin care să ne transforme în niște dive irezistibile cât ai zice “Make-up”. 😉

Nu sunt nici 12 ore de când am descoperit, în avanpremieră și cu înfrigurare, noutățile cu care Sephora ne așteaptă în magazine de Sărbători. Dar evident că nu mă pot abține, mă mănâncă degetele pe taste – am făcut deja un top personal al preferințelor, am întrebat, am testat și vin către tine cu BEAUTY BREAKING NEWS:

* XCLUSIVE XMAS @ SEPHORA
Brandurile exclusiv vândute în Sephora fac mereu deliciul oricărei ture de shoppping. Mă las pierdută ore întregi în fața rafturilor, testând nuanțe noi, pigmenți wow, texturi și mai și decât cele de anul trecut!
Iar edițiile limitate sau colecțiile speciale de Crăciun sunt plăcerea mea nevinovată, în fiecare an. Mă simt exact precum Alice. Alice in Xmas Wonder Land!

#BENEFIT
Din noutățile de Sărbători de anul acesta am pus ochii pe minunățiile de la Benefit:
hocus pocus și din cutiile sub formă de păpuși (inspirate, probabil, de păpușile rusești), apar și mai multe minunății. Căci păpușile sunt pline cu produse mini de make-up, deja celebre din gamele Benefit, fie că este vorba de kitul Girl-a-Rama, cu mascara pentru volum, blush Coralista și fard bronzant, sau de cutia Bright on Girl. Ori de produsele din cutia Girlesque – mascara They’re Real, crema No more Pores și blush lichid BeneTint.
Aaa, și să nu uit de cireașa de pe tortul Benefit și noutatea genială: serumul de ochi Firm it Up, cu efect iluminator.
Numai bune de cadouri wow și seducătoare pentru fetele speciale din viața noastră, fie că e vorba de soră, cumnată, cea mai bună prietenă sau mama!

* CE VRĂJI A MAI FĂCUT CRĂCIUNIȚA MEA!
#MAKE UP FOREVER
Păi în primul și în primul rând, m-a vrăjit să testez trei nuanțe diferite din noua gamă de rujuri Artist Rouge Creme de la Make up Forever.
Din cele trei testate m-am decis cu greu pentru… două nuanțe senzaționale și seducătoare, un roșu-corai, C403, respectiv magenta C207 – ambele cu C de la ruj cremos. Am purtat toată seara rujul pe buze și, după 3 ore, arăta încă impecabil!
Iar o altă veste bună este că oricare dintre nuanțele de ruj cu textură cremoasă de la Make up Forever exista și varianta mată.

#TOO FACED
Următoarea oprire? Unde în altă parte dacă nu la standul cu beauty-delicii și ciocolată Too Faced?!
Am testat, m-am îndrăgostit și am plecat și la pachet cu The Chocolate Shop – trusa de farduri de pleoape cu infuzie de pudră de cacao – editie limitată Christmas in New York: Dollhouse Box.
Pe lângă cele 21 de nuanțe yummy de farduri, trusa mai conține o mulțime de bunătăți – iluminator, blush și bronzer, dar și rujul lichid Melted Chocolate Milkshake, antecearcăn și o mascara… Better than Sex.

* NUMERELE DE MAGIE ALE SPIRIDUȘILOR
#SEPHORA
Spiridușii lui Moș Crăciun sunt, cu siguranță, fete. Căci altfel nu îmi explic cine a inventat și testat în atelierul de cadouri cea mai tare mega-cutie de la Sephora.
Deschide cutia SEPHORA Advent Calendier și vei păși în conacul frumuseții Sephora, decorat de sărbătoare și plin ochi cu 24 de surprize. De la machiaj (farduri rotunde de obraz și de pleoape), la creioane pentru ochi și sprâncene, ojă, creion pentru cuticule și dizolvant pentru lac de unghi, un ruj și un creion contur pentru buze, produse de baie, mască pentru ochi și accesorii (inclusiv stikere și oglinjoară pentru geantă).

sephora-noutati-craciun-2016

* CRĂCIUNIȚELE GLAM POARTĂ PERLE ȘI NOAPTEA!
#DR BRANDT
Da, evident, Craciunitele poarta perle și în timpul nopții! Nu la gât, ci pe piele, aplicând serumul sub formă de perle negre (sau de caviar, depinde de imaginație) și apoi crema Dream Night de la Dr Brandt.
O gamă nouă și exclusivistă, absolut seducătoare, cu extract de perla neagra tahitiana, ceramide și cronopeptide care acționează în timpul somnului, hrănind și regenerând celulele pielii. Doar nu degeaba sloganul Dr Brandt este D.N.A. – Do Not Age!

* CE RITUALURI DE ÎNGRIJIREA PIELII AU SPIRIDUȘII GLAM
#GIVENCHY
Fiind vorba de spiridiși, atunci cu siguranță cuvântul de ordine este Atemporal. În traducere: L’Itemporel de la Givenchy, gama rafinata si pretioasa de îngrijire anti îmbătrânire, cu cremă fină, catifelată pentru față și o cremă somptuasă Global Youth pentru conturul ochilor

După ce am descoperit și testat 1001 de beauty-minunății și Xmas noutăți de la Sephora, despre care o sa îți mai tot povestesc, zilele următoare, mi-am încheiat seara chic & glam cu un pahar de proseco și cu un strop de Nectar de Parfum – câteva picături pulverizate pe piele din noul parfum Dahlia Divin de la Givenchy, Le Nectar de Parfum.
A bientot, ma chere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *