Gallery

De ce iubim SEPHORA

Sephora is my sweetheart.
Sau, în orice caz, o iubesc cu foc, iar ea mă iubeşte tare. Şi, ca într-o relaţie perfectă, mi-a dăruit un minunat şi “beauty-ful” cadou de Sfântul Valentin. Pe care l-am testat, produs cu produs, zi de iarnă până-n seară! Un vis, crede-mă!

Dar haide, mai bine, să îţi dezvalui de ce produse din Sephora m-am mai îndrăgostit, în ultima vreme:

delicii SEPHORA pentru Valentine's Day

delicii SEPHORA pentru Valentine’s Day

BLUSH, BABY!
Este un încântător fard de obraz în formă de inimioară de la TOO FACED -Something About Berry (în promoţie doar 105 lei).
Un blush trio ce combina cele 3 nuante de roz atat de sublim, incat te indragostesti pe loc de el! Multidimensional, hidratant si foarte rezistent, un accesoriu indispensabil de Sfântul Valentin 😉 Pentru obraji perfecţi, ce se cer mângăiaţi.


FARD MONO PENTRU PLEOAPE, SEPHORA

Fardul nou, pe care l-am purtat deja în premiera, weekend-ul trecut, este într-o nuanţă crazy, de lime. Am avut din start senzaţia că ascunde în ea promisiunea zilelor primăvăratice care ne pândesc, la doar 2 săptămâni distanţă. O culoare veselă, solară şi tonică.
Presimt că îmi va crea dependenţă, aşa cum, acum câteva sezoane, am devenit dependentă de nuanţa Denim din fardurile mono de la Sephora.

EXTENSII?
Nu, SEPHORA Lash Stretcher – Mascara Maximum Extension, 57 lei

Mascara cu o formula magică, cu efect „stretch“ . Căci este imbogatita cu fibre care aderă la varful genelor, ca niste extensii, ca nişte mini-gene false, pentru a le alungi la maximum pe cele naturale.
Peria sa curbata, o exclusivitate a marcii Sephora, curbeaza genele într-un mod spectaculos. Iar nuanţa intensă de albastru conferă privirilor un “je ne sais quoi” dramatic, un aer de divă. Îl dai gata din priviri, ce să mai!

Nina POP by Nina Ricci

Nina POP by Nina Ricci

UN PARFUM ANIVERSAR NINA RICCI
Nina îşi sărbătoreşte cei 10 ani si te invită la petrecerea sa, NINA POP, intr-un univers nostim, roz cu picăţele, artistic si distractiv!
Acelasi parfum legendar, Nina EDT, acum la a 10-a varianta -aniversara, cu buline, in editie limitata, absolut delicioasa Nina Pop, Apă de Toaletă, 50ml, 313.00 Lei.
Aroma te vrăjeşte cu accente fructate si gurmande – un obiect al dorintei absolute, cu note irezistibile, inspirate de marul iubirii, cu miezul moale si invelisul crocant, pentru a seduce si fermeca. Un parfum floral cu note de mar caramelizat, ce surprinde esenta seductiei.

I <3 SEPHORA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *