Gallery

De ce imi place că sunt vecină cu Mall Vitan

Am eu motivele mele pentru care mă bucur nespus că stau la 5 minute de mers pe jos de Bucureşti Mall.

Să îţi dau doar câteva exemple?
Aici este cea mai apropiată Sephora – magazin de beauty de care sunt dependentă (şi de magazin, şi de produsele de beauty 😉 )
Aici a fost primul Debenhams – şi am suferit când s-a închis, acum câţiva ani, deci taaaare m-am bucurat la redeschiderea lui de anul acesta.
Am Diverta, unde pot răsfoi în voie, cât e anul de lung, noutăţile ieşite de sub tipar. Dar şi Lee Cooper, un jeanşii îmi vin atâââât de bine!
Şi beneficiez de show-uri de modă şi de concerte live la 2 paşi de casă.

SĂPTAMÂNA ASTA: MARE SHOW DE FASHION LA BUCUREŞTI MALL!
Nu mai departe de acum câteva seri, vedetele au defilat pe podium pe sub nasul meu şi al tuturor celor prezenţi la fashion show-ul București Mall
O seară cu totul specială de fashion & beauty, cu muzică live marca Sore, a adus vedetele pe catwalk la București Mall.

Animat de cunoscutul DJ de radio Vali Bărbulescu, show-ul din seara de 25 noiembrie a adus în lumina reflectoarelor piese vestimentare și accesorii în vogă din colecțiile de iarnă ale unor branduri de top din centrul comercial.
Sore a încălzit atmosfera în deschidere și a încântat publicul cu cele mai populare melodii ale sale.

Concert Sore

Concert Sore


Trei momente speciale, toate având în centrul atenției vedete din showbiz-ul românesc, au marcat Fashion Show-ul București Mall. Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Geanina Ilieș și Adrian Nartea au defilat în ținute trendy din colecțiile de sezon, reflectând tendințele actuale în modă.
Adelina Pestrițu și-a făcut selfie-uri simpatice pe scenă, alături de modele, în timpul prezentării pieselor vestimentare din colecțiile multi-brand Collective.

Pasionat de fotografie, „maestrul ceremoniilor”, Vali Bărbulescu, a surprins în imagini manechinele în ținute din colecțiile singurului Tommy Hilfiger Sportswear Store din Capitală, aflat în București Mall. Iar prezentatoarea TV Geanina Ilieș a însoțit modelele pe catwalk, într-un moment special dedicat Debenhams și creațiilor unor designeri britanici renumiți.

Show-ul de la București Mall i-a avut ca invitați speciali și pe câțiva dintre bloggerii de fashion de succes din România: Carmen Negoiță, Emanuel Iuhas și Ela Merla.
Întreaga prezentare de modă a purtat semnătura Directorului artistic & styling Maria Andrei. Machiajul a fost asigurat de MAC, Yves Rocher și Sephora, în timp ce hairstyling-ul a purtat semnătura Bram’s.

FASHION TRENDS
Am admirat combinații moderne, elegante din colecțiile unor mărci renumite precum Gant, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo, Accesorize. Partener: Cinema Café.

Show-ul a fost transmis live pe platforma eva.ro și pe www.bucurestimall.com.ro.

Şi, ca să nu îţi pară rău dacă ai ratat show-ul de la Bucureşti Mall, să ştii că Anchor Group îţi pregăteşte încă o surpriză: un mega-show la Plaza România, pe 2 decembrie, de la ora 7 seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *