Gallery

De ce a aruncat Andreea Esca manusa

Cateva indicii:
– Se zvoneste ca face minuni.
– Este folosita si iubita de o multime de actori, cantareti si vedete cu nume sonore din lumea modelingului si televiziunii, printre care Heidi Klum, Jessica Alba, Alicia Keys, Angelina Jolie, Brad Pitt, Blake Lively, Kirsten Dunst, Courtney Cox, Dita Von Teese, Dustin Hoffman, Oprah Winfrey, Salma Hayek, Cameron Diaz, Liv Tylor, John Travolta ori Ashton Kutcher.
– In Romania, prima vedeta care a folosit-o si ne-a vorbit (cu incantare) despre ea este Andreea Esca.
Despre cine sau ce este vorba, asadar? Cine a intrat pe sub pielea atator vedete?

Doamnelor, domnisoarelor si… domnilor, permiteti-mi sa va prezint noua vedeta printre vedete, perie sonică pentru curăţarea tenului, Clarisonic®!

O perie revolutionara puternica, dar blanda cu pielea, care iti va infrumuseta si… transforma, pur si simplu, pielea!

Andreea Esca ne-a marturisit, la lansarea Clarisonic in Romania, ca ea a aruncat manusa flausata, pe care o folosea, de ceva vreme, pentru demachiere. Si a acceptat astfel provocarea pentru o curatare profunda si o demachiere de noua generatie.
Cu noua perie Clarisonic.

***

TEHNICA CLARISONIC: “CATE UN POR PE RAND”:
Înfiinţată de o echipă de ingineri şi antreprenori din Seattle, Washington, Clarisonic combină tehnologia patentată cu o viziune revoluţionară, redefinind, pur si simplu, conceptul de curăţare a oricarui tip de ten.

Dezvoltată iniţial pentru profesioniştii axaţi pe tratamente pentru îngrijirea tenului, Clarisonic a devenit rapid prima perie de curăţare recomandată de cei mai renumiţi dermatologi, esteticieni şi profesionişti spa.
Si a transformat, pas cu pas, industria de îngrijire a pielii, oferind consumatorilor o soluţie de 60 de secunde, fără efort, pentru a-şi transforma regimul de îngrijire a pielii acasă.

CUM ACTIONEAZA?
Cine nu viseaza un ten perfect curatat, o piele fina si catifelata in 2 timpi si 3 miscari?!…
Dar de ce este revolutionara tehnologia metodei sonice?
Spre deosebire de dispozitivele rotative, tehnologia sonică patentată a Clarisonic lucrează asupra elasticităţii naturale a pielii noastre, oscilând înainte şi înapoi, la o frecvenţă sonică de peste 300 de mişcări pe secundă.
Acţiunea de curbare rezultată, creată între periile interne şi cele externe, lucrează pentru a îndepărta murdăria şi grăsimea, îndepărtând impurităţile infiltrate adânc în pori şi pregătind pielea pentru a absorbi mai bine tratamentele specifice.

CUM ARATA PIELEA DUPA CURATAREA SONICA?
Blândă, dar puternică, metoda sonică Clarisonic revoluţionează industria cosmeticii!
Clarisonic combina produsele ce lucrează la suprafaţa pielii cu tehnologia care intră în profunzimea pielii si ii transforma textura, imbunatatind-ui vizibil aspectul.
Rezultatele clinice au arătat un grad mai mare de absorbţie a produsului şi o îndepărtare de 6 ori mai bună a machiajului, murdăriei şi grăsimii decât curăţarea cu mâna.
Redu, asadar, aspectul si dimensiunea porilor, creându-ti un ten mai catifelat, mai fin, mai strălucitor!

Peria Clarisonic este disponibila in doua varianta: PLUS si MIA2:
PLUS: Pentru o curăţare sonică, multilaterală şi completă

si
MIA2: Perie sonică de curăţare a feţei Clarisonic®, pentru o curăţare sonică fără efort

Vesti bune: periile sonice de curăţare a tenului Clarisonic sunt disponibile si in Romania, din 10 februarie, exclusiv prin magazinele SEPHORA. Ei, ce spui? Accepti si tu provocarea unei demachieri profesionale zilnice, chiar la tine acasa?

****
MAI MULTE DETALII TEHNICE SI DESPRE CUM FUNCTIONEAZA CLARISONIC (POUR LES CONNAISSEURS):
PERIA CLARISONIC PLUS:
Peria sonică de curăţare a tenului Clarisonic Plus poate fi personalizată cu 3 viteze pentru curăţarea feţei.
Este prevăzută cu o setare de 3 minute pentru corp cu 2 moduri diferite (constant şi puls) şi un cap de perie unic pentru corp pentru a exfolia şi înlătura uşor celulele moarte, făcând pielea feţei şi a corpului mai catifelată.

CUM SE FOLOSESTE:
Peria Plus include o setare personalizată T-Timer®, care se opreşte din când în când, anuntand ca poate fie mutată pe o altă parte a feţei si asigurând astfel un ciclu de curăţare de un minut cu ghidare şi fără efort:
20 secunde pe frunte,
20 secunde pe nas/bărbie şi
10 secunde pe fiecare obraz.
În mai puţin de 60 de secunde, acţiunea de micro-masaj a capului periei face pielea mai fină şi cu un aspect mai sănătos.
Peria reîncărcabilă este complet rezistentă la apă, putand fi folosita chiar si sub dus.

CE CUPRINDE:
Kitul Clarisonic Plus include:
Clarisonic Plus,
Cadru universal pentru încărcător (100v-240v AC; 50/60 Hz),
Cap senzitiv perie,
Cap perie pentru corp,
Mostră 1 uncie gel de curăţare reconfortant,
Mostră 2 uncii gomaj de purificare a pielii.

***
PERIA CLARISONIC MIA2:
Clarisonic, pionierul curăţării sonice profesionale, dezvăluie cu mândrie ultima sa inovaţie, Peria sonică de curăţare a feţei Mia 2. Uşoară, compactă şi echipată cu o casetă de voiaj, Mia 2 permite o curăţare blândă şi eficientă, acasă şi în călătorie.

CUM SE FOLOSESTE:
Proiectată cu două viteze pentru confort personalizabil, Mia 2 este acţionată printr-o tehnologie sonică patentată şi s-a dovedit clinic că poate curăţa de şase ori mai bine pielea decât mâinile.
Blândă, dar puternică, metoda sonică lucrează împreună cu elasticitatea naturală a pielii pentru a curăţa în profunzime şi a pătrunde în suprafaţa pielii pentru a-i transforma frumos textura, reducând aspectul dimensiunii porilor şi creând un ten mai moale, mai fin, mai strălucitor.

Spre deosebire de dispozitivele rotative, Mia 2 oscilează înainte şi înapoi la o frecvenţă sonică care produce peste 300 de mişcări pe secundă şi extrage uşor impurităţile din piele şi pori. O curăţare atât de eficientă face pielea mai receptivă la creme, seruri şi agenți de hidratare.
Rezultatele clinice au demonstrat că se poate obține o reducere a dimensiunii porilor, liniilor fine şi ridurilor şi un tonus îmbunătăţit.

Încărcătorul unic compact pLink™ Mia 2 se ataşează prin magnet pe mâner. Pentru o curăţare uniformă şi profundă a feţei, Mia 2 este prevăzută cu T-Timer, care indica momentul cand o poti muta pe o altă parte a feţei.
Ciclul complet de curăţare dureaza astfel doar un minut, cu ghidare şi fără efort:
20 secunde pe frunte,
20 secunde pe nas/bărbie şi
10 secunde pe fiecare obraz.
Mia 2 reîncărcabilă este complet rezistentă la apă, putând fi utilizată perfect în cadă sau sub duş şi este echipată cu o casetă portabilă pentru călătorie şi o garanţie de doi ani.

CE CUPRINDE:
Kitul Clarisonic Mia 2 include:
Clarisonic Mia 2,
Încărcător universal,
Cap senzitiv perie,
Mostră 1 uncie gel de curăţare,
Casetă de protecţie pentru călătorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *