Quote

Dă părului tău textura potrivită – cu MoroccanOil

Moroccanoil

Moroccanoil

Este extrem de important să ne alegem întotdeauna ceea ce este mai potrivit pentru noi. Și nu, nu vorbesc doar despre bărbatul din viața noastră, despre prieteni, despre vacanțe, despre locurile unde ne petrecem timpul liber, despre alimentație, despre croielile și culorile din garderobă ori decorațiunile din casă. Ci și despre produsele de îngrijire pentru care optăm, zi de zi, și de care depind starea noastră de bine, frumusețea pielii, sănătatea părului, zâmbetul impecabil…

– … tu ce ai alege? m-a întrebat hair-stylistul de la Rouge Nail Bar (noul salon, cel din zona Charles de Gaulle – Herăstrău), întrerupându-mi brusc șirul gândurilor.
– Poftim? Păi tratamentul pentru păr de la Moroccan Oil îl folosesc tot timpul, e preferatul meu. Îl iau chiar și în vacanțe după mine., am răspuns eu fără să clipesc.
– Super. Dar din gama de styling de la Moroccan Oil?
– Nu o știu încă.
– Ai de ales între spray, pastă sau cremă. Practic, ai într-o gamă toate tipurile de textură de care ai nevoie pentru o coafură trendy. Haide să îți arăt.

THE HAIRSTYLIST’S TIPS & TRICS
– DESCOPERĂ RITUALURILE DE ÎNGRIJIRE & STYLING BY MORROCCANOIL –

1. Am aflat – prin bunăvoința și sfaturile trainer-ului Moroccanoil și… pe propriul păr – că gama hidratantă, cu șampon, balsam și mască de la MorrocanOil, face minuni în “domesticirea” părului creț și nărăvaș.
Iar dacă ai părul fără vitalitate, ți l-ai decolorat des sau simți că firele sunt tot timpul aspre, folosește Masca pentru Reconstructia Parului Fragil Moroccanoil.

2. Aplică de câte ori simți Tratamentul Moroccanoil, pentru a hrăni vârfurile. Se poate aplica și zilnic, nu doar după spălare.

3. Masează în păr Spuma pentru Bucle ca După Plajă, pentru a defini forma de bucle care să nu dea senzația de prea bibilite, nenaturale. Pot să îți garantez, căci deja vorbesc din experiență, că această coafura va dura mult mai mult și va arăta impecabil câteva zile.

4. Pentru a amplifica buclele, răsucește câteva şuvițe mici în jurul degetului.

5. Cum folosești pasta?
Pui în palme Pasta pentru Textură și o încălzești cu un uscător de păr, timp de câteva secunde. Apoi faci un
cocktail cu ½ pompiță de Tratamentul Moroccanoil și îl emulsionezi în mâini, pentru a schimba finisajul din
mat în natural.

6. Pentru un look personalizat:
Aplici Tratamentul Moroccanoil Light pentru a pregăti baza pentru coafare. Pulverizezi apoi Root Boost, de la rădăcină la vârf, pentru un plus de textură. Usuci părul superficial. Finisezi, pulverizând Spray pentru Textură Uscată peste tot, răvăşindu-l în același timp, pentru fixare și fluiditate.

PS: sfatul meu: Nu uita niciodată să îți zâmbești în oglindă. Zâmbetul se reflectă și pe chip, și în suflet. <3 3 PRODUSE NOI ȘI MAGICE DE LA MORROCCAN OIL, PENTRU TEXTURI EXACT CUM ÎȚI DOREȘTI
#SPUMA MORROCCAN OIL CU CARE OBȚII BUCLE CA DUPĂ PLAJĂ

O îmbunătățire adusă spray-ului clasic cu sare de mare. Obții un păr cu aspect ca după plajă pentru mult timp, folosind această formulă fără sare și care nu deshidratează părul, pentru o textură răvășită și un look natural.

#SPRAY PENTRU TEXTURĂ USCATĂ
Dacă dorești un finish perfect de imperfect, așa cum a vrut hair-stylist-ul să îmi creeze mie, lăsăndu-mi părul creț, doar uscat cu difuzorul, atunci alege spray-ul. Datorită lui poți crea stiluri „dezordonate ” și cu volum fără efort, ca și fixare texturată și un finisaj texturat nealunecos.

#PASTĂ PENTRU TEXTURĂ
Optează pentru noua pastă pentru textură de la Morrocan Oil, pentru obținerea unei stil versatil şi personalizat
Pasta este ușor de modelat și conferă o textură bine delimitată, mai aspră decât cu spuma, pentru a crea look-uri
naturale cu un finisaj mat și o fixare puternică.

Let’s have a great spring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *