Gallery

Da, şefu, facem-facem!

Umblă zvonuri cum că există nişte oameni (ba chiar şi câteva femei – sic!) care se pricep să bricoleze, să meşterească, să dea găuri în lemn sau pereţi, să îmbine, să combine şi să monteze lucruri.
Deci, să clarificăm lucrurile de la început, ca să nu avem apoi discuţii că nu v-am spus:
Eu sunt aia mică, roşie, de dă cu ciocanul pe lângă cui şi nu face distincţia, nici măcar cu DEXul în faţă, între un diblu, un (hol)şurub şi o piuliţă.

ÎN CĂUTAREA BORMAŞINII PIERDUTE
Dar iată că viaţa nu e cinstit şi că a căzut năpasta fix pe capul meu proaspăt coafat, într-o zi de iarnă năbădăioasă: Sofia şi Laura m-au provocat la bricolat prin Leroy Merlin din Sun Plaza.
Pe bune?!
OK, m-au liniştit fetele, o să ai un ajutor de nădejde: noua platformă facem-facem.ro, care dă o şansă, o idee şi un sfat chiar şi novicilor şi nepricepuţilor ca mine.

Cam sceptică, am plecat în descoperirea noii platforme, alături de 3 găşti vesele de #superbloggeri #supermeseriaşi. Descoperire gândită sub forma unei vânători de comori.

Lansare facem-facem.ro la Leroy Merlin, alături de #supermeseriasii Laura Antonov, Ionuţ Bunescu, Claudia Tocilă, Alexandru Ion, Ana Maria Mitrus, Corina-Maria Scheianu, Max Hartung, Marian Craciun, Marian Ionescu, Roxana Bursuc, Bogdan Daradan, Raluca Zdrobis, Sabina Cornovac, Ana Romanescu, Dana Matei, Diana Mihăilă, Raluca Simona Uluiteanu, Iuliana Manea

Lansare facem-facem.ro la Leroy Merlin, alături de #supermeseriasii Laura Antonov, Ionuţ Bunescu, Claudia Tocilă, Alexandru Ion, Ana Maria Mitrus, Corina-Maria Scheianu, Max Hartung, Marian Craciun, Marian Ionescu, Roxana Bursuc, Bogdan Daradan, Raluca Zdrobis, Sabina Cornovac, Ana Romanescu, Dana Matei, Diana Mihăilă, Raluca Simona Uluiteanu, Iuliana Manea

La fiecare probă terifiantă, de genul bătut cuie pentru a scrie cuvântul “facem” ori montarea unei etajere sau ataşarea picioarelor (4! toate paaaatru!!!) la o masă, mai primeam încă un indiciu de la echipa de sprijinitori şi sfătuitori.
Un indiciu nou care ne purta către o nouă probă.
Ce să zic, a fost epic, mai ceva decât The Revenant al lui Leonardo di Caprio! Am ţinut chiar şi bormaşina în mână pentru circa 3 secunde, timp suficient să ratez primul şurub/holşurub/diblu sau ce-o-fi-fost-el-mama-lui-de-cui-încăpăţânat!

Cu timpul, specialiştii de la platforma online facem-facem.ro ne-au venit în ajutor. Cu sfaturi eficiente şi la ţanc venite. Aşa cum vor toooot face pentru toţi cei care apelează la ei pe forum.
Ne-au explicat cu răbdare şi ne-au dat tipsuri faine pentru probele noastre: cum să montăm o yală în uşă, cum să racordăm un robinet de chiuvetă, cum să facem click cu bucăţile de parchet, mai ceva decât cu mouse-ul pe siteurile de interes. Partea asta mi-a plăcut cel mai mult, trebuie să recunosc. Click-click!

Nu am câştigat concursul de bricolat, dar comoara de la capătul concursului tot am găsit-o. Comoara o reprezintă chiar sfaturile de aur şi sprijinul pe care ştiu că pot miza oricând de la super meseriaşii de pe facem-facem.ro.
Leroy Merlin, ai avut o idee beton armat cu platforma asta!


CE ESTE ŞI CE FACE FACEM-FACEM?

facem-facem.ro este singura platforma comunitara din Romania care ofera inspiratie si sfaturi practice din domeniile astea SF pentru mine, gen constructii, gradinarit, bricolaj sau decorat prin casă şi curte.
Un site ce isi propune sa devina o sursa pertinenta de inspiratie pentru toti meseriasii cu experienta sau cei dornici sa invete sa faca singuri schimbari sau renovari in casele lor.

Unde mai pui că platforma ofera si un spatiu de socializare, unde cei interesati pot interactiona cu alte persoane din comunitate, de la care pot invata lucruri noi sau care au de impartasit idei creative.

Şi, ce să vezi, platforma Facem-Facem.ro poate fi accesata si de pe mobil, intrand in aplicatia Leroy Merlin. Doar că mie tocmai ce mi-a crăpat telefonul, jur că nu am dat cu ciocanul în el, i-a cedat softul, boom, de la atâta stres! Dar stau liniştită, facem-facem, se repară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *