Gallery

Cutia Pandorei

Da, primăvara, anotimpul noilor inceputuri, este anotimpul perfect pentru a-ţi spune din nou povestea. Pentru a-ţi spune povestea, intr-o forma speciala, unei persoane speciale din viata ta!
Astazi iti voi dezvalui noile TALISMANE PURTĂTOARE DE NOROC SI DE POVESTI DE LA PANDORA

Caci, pentru Ziua Mamei, PANDORA a creat o nouă colecţie, cu noi bijuterii strălucitoare, finisate manual şi atent meşteşugite, pentru a celebra şi a onora frumuseţea feminităţii.
De la legătura creată prin dragostea unei mame la farmecul, împlinirile şi reuşitele zilnice ale femeilor, PANDORA sărbătoreşte întâmplările marcate de dragoste şi afecţiune care au loc în întreaga lume în această zi deosebită.

Arată-i mamei, surorii, prietenei tale cât de mult preţuieşti momentele de neuitat care vă leagă şi dăruieşte-i o brăţară Moments de tip bangle, cu închizătoare în formă de inimă, în combinaţie cu un talisman din argint 925, zirconiu cubic sclipitor şi email roz, sau alege setul de cadou format din inel, cercei şi pandantiv cu inimi sclipitoare.

Aaa, sa nu uit sa iti spun despre promotia speciala a acestei perioade:
Alături de noile bijuterii, PANDORA a pregătit şi o ofertă unică de Mărţişor, pentru a sărbători venirea primăverii. Momentul deosebit când natura prinde viaţă din nou după iarna friguroasă.
Aşa că, până pe 8 martie poti merge (tu singura, cu mama sau cu prietena ta) in oricare dintre magazinele partenere autorizate participante pentru a-ţi cumpăra orice brăţară. Iar la al doilea produs cumparat veti beneficia o reducere de 50%! Află mai multe detalii despre promoţie în magazine sau pe www.pandora.net.

O primăvară fericită şi plină de momente de neuitat şi de mesaje cu suflet îţi doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *