Quote

Cursuri de machiaj și de automachiaj by Elena Ciftci

Pe Elena Ciftci am cunoscut-o anul trecut, la lansarea unuia dintre cursurile singurei scoli de automachiaj din Romania – by Elena Ciftci. Un om cald, o femeie frumoasă, un makeup artist extrem de talentat și cu o vasta experiență în domeniul machiajului, ea realizand machiaje profesionale pentru numeroase vedete din România.
Elena are formarea de baza la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass – atelier Paris – tehnica acuarelei, tehnica creionului si tehnica eyelinerului, Masterclass Alexandru Abagiu – tendințe in Make Up si un Masterclass in perfectionare tehnici cremoase si eyeliner by Natalia Clima.

Și iată că ieri, în timp ce îmi realiza un extraordinar machiaj plin de culoare și personalitate, în stilul anilor 80, pentru petrecerea Beau Monde România 16 ani, am aflat că acum organizează și susține și cursuri de bază în machiaj.

Sunt cursuri de inițiere în tainele, în minunatele secrete și în tehnicile necesare pentru realizarea unor machiaje profesionale. Cursuri intensive, care durează 2 săptămâni și pe care Elena le susține în fiecare zi, de luni până vineri, în doua grupe orare – una de dimineață și una seara, special pentru cursantele care vin să învețe după orele de serviciu.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii, participantele obținând la absolvire o diplomă acreditată și putând lucra efectiv la makeup artist. Mai ales că, în timp ce studiază, ele beneficiază și de o ședință foto și au ocazia să practice toate detaliile învățate pe cele mai cool și mai renumite chipuri de vedete, precum Bianca Dragușanu, Valentina Pelinel, Crina Matei, Ilinca Vandici.

La Cursurile de bază în machiaj By Ciftci Elena se pot inscrie toate cele care doresc sa pătrundă în tainele acestei arte a makeup-ului, să afle tehnicile de corectare sau cele de aplicare a fardurilor, să aleagă cosmeticele cele mai potrivite fiecărei persoane pe care o machiază, să îi pună în evidență trăsăturile și frumusețea naturală, să ascundă micile imperfecțiuni, să mascheze riduri pentru tenul matur, să aleagă nuanțele cele mai adecvate și să se joace creativ cu ele.

Cursurile se țin la salonul Beauty Star Center, în Piata Alba Iulia, Nr 6, bloc I 5, Sc 2, ap 28, etaj 1, rond Alba Iulia (lângă restaurantul El Bacha). Îi poți scrie pe email ciftcielena@yahoo.com, sau o poți suna pentru înscrieri sau programări la tel. 0754211021. Mai multe detalii și noutăți poți afla pe facebook-Ciftci Elena Make Up artist, Site-www.ciftcielena-makeupartist.ro.
Pe Elena o găsești mâine, 4 noiembrie, la târgul MakeUp Fest 2017 de la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei, București), realizând câteva machiaje spectaculoase la standul Cupio. See U there! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *