Gallery

Cum să îţi faci uşor împletituri în păr

Singurul motiv pentru care regret că nu mai am părul lung de ceva vreme este că… nu îmi mai pot face codiţe împletite.
Împletiturile astea a la Ileana Cosânzeana sunt atât de trendy, arată atât de spectaculos şi te scot atât de repede din încurcătură, când eşti în pană de inspiraţie pentru un eveniment special…
Şi unde mai pui că se pot face atât de uşor, chiar şi dacă ai două mâini stângi (cum este cazul subsemnatei!).

Cum îţi faci foarte uşor împletiturile?
Nici eu nu aş fi crezut, dacă nu vedeam cu ochii mei larg deschişi demonstraţiile de folosire ale aparatului magic Twist Secret de la BaByliss Paris.
Un aparat care chiar este soluția simplă şi perfectă pentru cosițe, codițe sau orice fel de împletituri care par că nu se demodează niciodată – ba din contră, aş zice, privind trendurile ultimilor ani!

E atât de simplu, nu-i aşa?!
Împletiturile – chiar şi din mai multe rânduri de șuvițe – au devinit o soluție atât de uşor de realizat, zi de zi, cu aparatul acesta inedit, care realizează orice fel de împletitură automat, indiferent de lungime sau de tipul de păr: Twist Secret de la BaByliss Paris.

Cosițe, codițe și împletituri, toate pot fi acum realizare foarte ușor și rapid cu cele două opțiuni de răsucire ale aparatului Twist Secret de la BaByliss Paris.

Pe scurt:
Aparatul are un sistem de prindere amplu, pentru suvițe subțiri sau mai groase, in functie de zi, de stil si de inspiratia proprie.
Sistemul de rotire îți permite atat să răsucești suvițele în paralel, cat si să le împletești apoi împreună. Astfel, poți avea un nou stil de coafura în fiecare zi, fie un aer angelic, o alură inocentă, fie o atitudine împunătoare sau un look soficticat.

Aparatul este însoțit și de setul Fun Attitude, ca sa să adaugi si mai multa culoare si originalitate împletiturilor: o panglică roz, o pană galbenă, fire elastice de diferite dimensiuni, bentițe, elastice de prins părul și clipsuri.

Tie iți plac mai mult împletiturile simple? Sau le preferi pe cele mai sofisticate? Testează-ți imaginația și încearcă cele mai interesante împletituri! Indiferent dacă alegi o coafură mai complicată sau dimpotrivă, una cât mai lejeră, de stradă, cu orice fel de împletitură vei atrage multe, multe priviri de admirație. Iar secretul este… Twist Secret de la Babyliss 😉

Mai multe detalii poti afla pe site-ul BaByliss România, iar tutoriale cu multe impletituri simplu de facut găseşti pe canalul de Youtube BaByliss România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *