Gallery

Cum să îţi faci un machiaj smokey eyes perfect?

Smokey Eyes este, de departe, cel mai îndrăgit si mai popular stil de machiaj din toate timpurile.
Nu doar pentru celebrităţi, care il aleg pentru aparitiile ravisante de pe covorul roşu, ci si pentru noi, toate cele care ne dorim sa il purtam pentru a ne pune in valoare la evenimentele majore din viață, la o cina speciala ori la o aparitie trasnet in club.

CUM SA NE FACEM SINGURE UN MACHIAJ SMOKEY EYES IMPECABIL?
Ei bine, aceasta-i intrebarea!
Caci suntem mai mereu pe fuga si, din pacate, nu avem la indemana nici o bagheta maghica, nici un make-up artist personal 🙂
Deci ce ne-am putea dori mai mult decât niste sfaturi și trucuri pentru realizarea unui Smokey Eyes profesionist în doar câteva minute?
Am tras cu ochiul la specialisti si am “furat” cateva tips & tricks pentru un machiaj smokey eyes impecabil.

ALEGE PRODUSELE POTRIVITE:
Tocmai am descoperit la Perfect Smokey Eye Palette de la Deborah Milano. Este, practic, un nou concept de paletă de farduri, perfectă pentru a crea ochi fermecători și o privire absolut seducătoare. Si, dupa stiinta mea, este singura paletă de farduri versatila, ce conține 5 culori ce pot fi combinate și asortate.

ghid machiaj smokey eyes

ghid machiaj smokey eyes

Creată de designer-ul Italian Mario Trimarchi, caseta separă natural cele 5 nuante glamour, armonizate perfect pentru a realiza, în doar cinci pași, un machiaj fume fabulos.
PASUL 1. CULOAREA BAZĂ
PASUL 2. DEFINIRE
PASUL 3. CULOARE
PASUL 4. PERSONALIZARE
PASUL 5. ILUMINATOR


Ce alte produse iti trebuie, pentru a intregi kitul tau de smokey eyes?
Paleta Smokey Stories, pret 53lei.
Mascara Love My Lashes, pret 33lei.
Corector Dress Me Perfect Fluid Concealer, pret 38lei, toate de la Deborah Milano
si disponibile in magazinele Kendra, Carrefour si Debenhams.

Truc:
În funcție de ocazia pentru care este realizat, machiajul poate fi intens sau discret, luminos sau ușor dramatic, conferind privirii senzualitate și mister.

Sfatul specialistilor:
Efectul fumuriu obținut din degrade-urile de la o nuanţă închisă la una deschisă conferă profunzime şi luminozitate privirii. El avantajează orice formă a ochilor şi datorită posibilităţilor cromatice numeroase, orice nuanţă a irisului.

SMOKEY EYES IN 50 SHADES OF GREY? NU NEAPARAT! IATA IN CE GAME DE CULORI POTI REALIZA UN MACHIAJ SMOKEY:
Gama Nude, de marouri
Rozuri
Kaki
Violet Smokey
Soft Smokey
Saffron

Asadar nu intamplator, ci urmarind trendurile din make-up, Deborah a lansat Perfect Smokey Eye Palette în 6 combinații armonioase de culori, de la must-have-ul nude la culoarea specială a violetei, plus cele mai trendy nuanțe ale sezonului cum ar fi șofran și kaki.
Vrei si tu sa incerci, sa vezi cat este de simplu sa iti realizezi singura un machiaj smokey imecabil atunci cand ai produsele potrivite? Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *