Cum să ai gene colosale și buze perfecte

Sunt deja de un an și ceva mare fana a mascarei The Colossal de la Maybelline. Mi-a plăcut extrem Go Extreme Volume, pentru gene cu volum de zile mari, zi de zi. O port după mine în porfard în vacanțe, pentru că o singură aplicare rapidă, dimineața, mă asigură că genele mele vor fi fotogenice în toate locurile, coclaurile și pozele extreme ale zilei 🙂
Și iată că, tocmai întoarsă din vacanța extremă (și extrem de încântătoare) în Bolivia și Chile, am aflat că mascara mea cea galbenă și cu volum semnificativ și-a găsit sora. Sau, și mai bine zis, nașul: noua mascara Maybelline The Colossal Big Shot , cu o tehnologie de ultimă oră, pentru un volum Big Shot de la rădăcină până la vârfuri.

ALIAȚII GENELOR COLOSALE

Volumul colosal al genelor este asigurat de doi aliați de nădejde:
Peria
Cu un design special, îmbracă cu ușurință fiecare geană cu o cantitate mare de produs, pentru un shot puternic, plin de volum.

Formula
Pe bază de o concentrație mare de colagen, formula noii mascara pur și simplu îmbracă genele, pentru un efect volumizator wow.

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ-ȚI CREZI OCHILOR
După prima aplicare a trebuit să mă mai uit încă o dată în oglindă, cu maaaare atenție. Nu de alta, dar printre gene atât de dese trebuie să privești seducător, închizând puțin, foarte puțin ochii. Cam cum făcea Marylin Monroe (ca să vadă mai bine), creându-și astfel privirea ei celebră și seducătoare.
Genele parcă s-au dublat dintrodată și arată într-un mare fel. Pot să mai stau câteva minute în oglindă, să dau languros din ele și să le privesc?! Sunt fascinante!

PE BUZELE TUTUROR

Însă noutățile estivale Maybelline nu s-au oprit aici. Tocmai am primit la testat și m-am încântat cu “cel mai roșu” din tonurile de roșu de la noul lac – gloss Vivid Hot Lacquer. So Hot – o nuanță extrem de intensă, ideală pentru zilele tonice și însorite de vară, indiferent dacă îl port în vacanță sau ziua, la întâlnirile din București, pe când visez cu ochii deschiși la vacanță…

De ce te vei îndrăgosti imediat de noul tău Vivid Hot Lacquer?
Un buchet atipic: nu de flori, ci de culori vii, supra-saturate, care întâlnesc strălucirea de lac în noile gloss-uri de buze senzaționale de la Maybelline New York. Glossuri cu nume delicios de cuceritoare: Unreal, Tease, Charmer… de la Color Sensational® Vivid Hot Lacquer Maybelline.
Un impact maxim și un finiș mega-lucios, în nuanțe pline de viață, topite parcă direct pe buzele tale.

Cum aplici produsul, pentru un look wow?
Pasul 1. Aplică lacul de buze cu aplicatorul chiar în centrul buzei de sus și urmează apoi conturul gurii.
Pasul 2. Glisează pensula și aplică produsul pe buza de jos.

Simplu cât ai zice “vivid”, nu-i așa?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *