Gallery

Cum am petrecut Ziua Internationala a Prieteniei

Ziua Internationala a Prieteniei am petrecut-o, anul acesta, într-un mod total inedit, descoperind persoane interesante şi făcându-mi ad-hoc noi prietene la un Workshop Creativ, Interactiv si Recreativ.

un workshop creativ cu Emilia Senchea

un workshop creativ cu Emilia Senchea

Un workshop original, amuzant, organizat la Sublime Maison de Beaute şi sustinut de Emilia Senchea, Coach la Parteneriat pentru succes.

Pe Emilia Senchea am descoperit-o acum, cu încântare, în ipostaza ei de Antrenor – sau Associate Power Coach, cu certificat de Coaching and Leadership International Inc. Canada.
“Am inceput sa imi cultiv pasiunea pentru
comunicare, dezvoltare si leadership si sa imi
caut Scopul meu, iar atunci am gasit Coachingul
Mind Kinetics (care sprijina oamenii sa obtina
solutii inovatoare la provocari, probleme sau obiective)”
,
ne-a dezvăluit Emilia.

A simţit şi inteles ca rolul ei este sa-i sprijin pe cei cei care vor sa isi schimbe destinul si sa devina liderii propriilor vieti. Pe cei care intampina blocaje in viata personala (in relatiile cu parintii, partenerii, sotii, copiii, in identificarea pasiunilor), dar si pe plan profesional– in cariera, in tranzitie, in roluri de leadership sau antreprenoriat.
Aşa că şi-a urmat drumul propriu.
De fapt, despre asta a fost vorba în întâlnirea noastră creativă de la Sublime Maison de Beaute:
despre urmarea propriului drum!
Despre urmarea visurilor, aspiratiilor, dorintelor, obiectivelor pe care ni le punem în viaţa personală sau profesională şi pe care dorim sa le indeplinim.
Si totusi uneori se intampla sa nu reusim.
Si asta pentru ca avem blocaje, pattern-uri sau credinte neconstructive care ne tin pe loc si nu ne permit sa ajungem la destinatia pe care o dorim!

Iar Emilia tocmai aici intervine cu şedinţele ei de coaching – speciale, diferite. Haide sa ne urmam visul, haide sa invatam sa ne implinim vocatia.
Mi-a facut mare placere sa discut cu Emilia Senchea si vreau sa imi continui discutia intr-o sedinta de coaching 1 to 1 cu ea. Promit sa revin cu impresii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *