Gallery

Culorile superbe ale toamnei la picioarele noastre

Ileana Petrache, Mara Barză și creatorii brandurilor Diane Marie si Ma Dame

Îți dădeam, săptămânile trecute, vestea bună că pantofii în culori vesele Diane Marie pot fi admirați, probați și cumpărați și din noul magazin din Băneasa Shopping City – în incinta magazinului Ma Dame.
Și iată că ambele branduri românești au lansat colecțiile de toamnă, în cadrul unui eveniment exclusivist. Am admirat noile piese vestimentare și noile modele și culori de pantofi în magazinul Ma Dame din Băneasa Shopping City. Și am aflat chiar de la proprietari mai multe despre parteneriatul dintre cele două branduri românești de prestigiu

Am avut încântarea să descopăr chiar în seara lansării noutățile de toamnă Ma Dame și Diane Marie, alături de fashion editori și fashion bloggers și de vedete precum Gianina Corondan (Gold FM), Maria Radu (cântăreață), Ioana Flora (actriță), Cristina Herea (România TV), Camelia Bălțoi (Digi 24), Oana Zamfir (Digi 24), Eli Roman (Realitatea TV), Mihaela Cozmolici (UTV), Irina Mohora (TVR & Asociația Zâmbetul Îngerilor) și Bianca Dragomir (cântăreață și actriță).

Ce mi-a atras atenția
Colecția de toamnă 2016 Ma Dame, recent lansată, constă în ținute complete, clasice și feminine, din materiale de calitate, modele urbane, ideale pentru zilele de toamnă, fie că este vorba despre plimbări prin oraș, ieșiri la teatru sau la film, sau pentru fiecare zi la birou.

Ținutele vestimentare semnate de Ma Dame se completează perfect cu pantofii marca Diane Marie Studio, realizați manual în propriul atelier de încălțăminte, din piele naturală.
Preferații mei? Pantofii din piele lăcuită cu fundițe supradimensionate, delicioși ca niște bomboane fondante!

În perfect ton cu tematica serii, o altă atracție a evenimentului a fost tabloul de toamnă cu pantofi vegetali, creat de designerul floral de la Imperioso. De asemenea, candy bar-ul de la My Sweet Boutique a fost realizat în culori specifice toamnei.

Care sunt culori reprezentative pentru colecțiile de toamnă 2016?
Riverside (albastru închis ușor estompat) sau Airy Blue (albastrul cerului_.
Warm Taupe (cafea cu lapte), Aurora Red (roșu clasic), Sharkskin (gri rece precum cerul înnorat) ori Dusty Cedar (culoarea cedrului).
Preferatele mele: Lush Meadow (verde suculent), Spicy Mustard (culoarea frunzelor căzute), Potter’s Clay (culoarea frunzelor de toamnă și a cojii de copac) și Bodacious (violet-purpuriu).

De asemenea, modelele colecției de toamnă 2016 ale brandului românesc de pantofi Diane Marie Studio pot fi descoperite și online.

O toamnă cool și colorată, cu #DianeMarie & #MaDame!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *