Quote

Culorile primăverii – așternute la picioarele tale

Bună, sunt Ileana și sunt dependentă de culori efervescente și de imprimeuri cool!
Așa aș putea începe acest articol în care povestesc cu mega-încântare și entuziasm despre o colecție multicoloră de primăvară-vară. Nu este vorba nici despre farduri, nici despre haine sau bijuterii, ci despre cea mai recentă colecție de pantofi ultra-colorați, semnați Diane Marie. O colecție cool și veselă precum o zi însorită și pe care tocmai am descoperit-o în magazinul din Centrul Vechi, din Pasajul Selari Nicolae nr 4.

Colecția nouă Diane Marie este inspirată de culorile grădinilor și parcurilor primăverii și de… desenele animate. Da, da, pantofii super-colorați din colecția SS2018 Diane Marie au imprimeuri inedite!

Este ca și cum ai avea la picioarele tale întreaga bucurie a razelor de soare, culorile flamboaiante ale primăverii, efervescența citricelor, aroma cocktail-urilor tropicale, relaxarea plimbărilor de vară și amuzamentul vizionării benzilor desenate.

Inspirată de culorile din natură, colectia Primăvară/Vară 2018 Diane Marie este marcată de nuanțe puternice și vibrante, precum lime și citron, care îndeamnă la fericire și bună dispoziție. Tot la o stare de bine, bucurie și distracție îmbie și imprimeurile folosite, care amintesc de atrăgătoarele desene animate.

CULORILE PRIMĂVERII
În acest sezon predomină culorile pastel sau culorile foarte tari: galben pal și galben citron, verde pădure și verde lime și imprimeuri asortate. Colecția este orientată foarte mult pe nuanțe de verde și galben, însă se va regăsi și culoarea anului, ultra violet.
Imprimeurile sunt vegetale, florale, foarte feminine, dar și tinerești, inspirate din benzi colorate și desene animate. Bineînțeles, totul este din piele naturală fină și atent selecționată.

Diana Nedea, creatoarea pantofilor Diane Marie, spune că: “SS2018 este o colecție cu personalitate, așa cum s-au obișnuit clientele noastre. Nu sunt pantofii de care ai nevoie, sunt pantofii pe care ți-i dorești să îi ai. Pur și simplu, îi indrăgești și trebuie să fie ai tăi.”

Află mai multe despre un brand românesc de succes chiar de la Diana, antreprenoarea inimoasă și creativă care l-a înființat:


CONFORT

În noua colecție, Diane Marie redefinește confortul. Glezna și forma piciorului sunt puse în evidență de modele feminine și tocuri înalte, dar totodată comode, așadar pantofii Diane Marie asigură nevoia zilnică de eleganță și confort.

“Pentru prima dată, colecția noastră s-a orientat mai mult spre confort. Predomină tocurile înalte, însă pe calapoade foarte comode, încăpătoare, cu înălțimi de la 4 cm la 11 cm, fie tocuri subtiri, stiletto, fie tocuri groase, pătrățoase. Mai nou, am introdus calapoade cu tocuri kitten sau tocuri mici și groase. Vârfurile sunt fie foarte ascutite, fie ușor rotunjite”
, completează Diana Nedea, designer și owner Diane Marie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *