Gallery

Cu un pas mai aproape de legenda tineretii fara batranete

Sa ridice mana cea sau cel care nu viseaza, in cele mai ascunse visuri ale sale, la Tineretea fara Batranete. Mda, asa ma gandeam si eu! Toti ne dorim sa aratam tineri cat mai mult timp, toti vanam cu orice pret dulcea si vesnica frumusete a tineretii. Toti vrem să întârziem apariția nemiloasa a ridurilor…
Dacă până de curând credeam că sigura soluție anti-îmbatrânire este chirurgia plastică, sau, cum o numesc (si nu doar eu!) “fața din plastic”, iată că cercetătorii ne dovedesc contrariul si ne dau sperante: Tinerețe fără bătrânețe precum în basmele copilăriei se pare ca acum este posibila și prin metode minim invazive și sigure.

VESTI BUNE: TINERETEA FARA BATRANETE… IN FINE, TINERETEA PRELUNGITA ESTE POSIBILA!
Saptamanile trecute am aflat de la specialistii din clinica Dermaceutica si Dna. Dr. Monica Darmanescu mai multe detalii despre SUNEKOS® 200.
Suna stiintific, nu? Si chiar este!
E, practic, noua generatie pentru biorevitalizarea cutanata, rezultat al peste 5 ani de cercetare a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano, lansat la inceputul anului in Italia. Iar din mai este disponibil si in clinicile medicale din Romania prin Solartium.

DETALII MEDICALE SI STIINTIFICE DESPRE TRATAMENTUL COSMETIC SUNEKOS 200
Biorevitalizarea cutanata cu Sunekos®200 este o procedură medicala inovatoare și eficientă care stimuleaza vitalitatea celulelor din straturile mai profunde ale pielii (fibroblastele) si le ofera nutrientii necesari (aminoacizii) pentru regenerarea colagenului si elastinei pielii.
Formula Sunekos 200 este unica, brevetata si contine acid hialuronic sub forma libera, care induce o hidratare puternica la nivelul profund al pielii si stimuleaza vitalitatea celulara, in asociere cu un complex de 6 aminoacizi, in concentratie superioara altor tratamente, specifici colagenului si elastinei.

Acidul hialuronic si aminoacizii din Sunekos 200 se injecteaza la nivelul profund al pielii (derm) printr-o tehnica speciala, iar rezultatele se observă încă de la prima sedinta de tratament: pielea își recapătă strălucirea și nivelul optim de hidratare, devine mai densa, mai elastica, se uniformizează textura și culoarea, iar ridurile se estompează vizibil.
Tratamentul este nedureros, nu necesita perioade de recuperare si poate fi efectuat chiar si in perioada verii, cand alte proceduri medicalle regenerative sunt contraindicate. Pentru rezultate bune se recomanda efectuarea a 1 ședința/săptămână x 4 săptămâni, iar pentru întreținere 2/3 ședințe pe an, mai ales inainte si dupa expunerea prelungita la soare.

CAND SI UNDE?
Putem face prima procedura si dupa 25 de ani, si dupa 40 de ani, la fel de bine, in functie de nevoia personala, de aspectul pielii si de… mostenirea genetica.
Biorevitalizarea cutanata cu Sunekos® 200 nu se adreseaza doar zonei fetei. El trateaza eficient si pielea afectata de pe gât, decolteu şi mâini, zone expuse frecvent la ultraviolete şi factori nocivi unde semnele imbatranirii sunt mai pronuntate decat in alte zone.
Datorita proprietatilor sale regenerative, Sunekos 200 se utilizeaza si pentru tratarea cicatricelor, inclusiv postacneice si vergeturilor albe sau rosii.
Procedura garantează rezultate naturale, care se mențin pe termen lung, fără a modifica trăsăturile tenului. Practic pielea devine cu adevarat mai tanara, iar procesul de imbatranire cutanata devine reversibil.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI CU SUNEKOS®:
Tratament de ultima generatie cu cea mai mare concentratie de aminoacizi specifici colagenului si elastinei pielii. Determina o reintinerire efectiva a pielii, fara modificare a fizionomiei.
Estompeaza ridurile, pielea devine mai densa, elastic si stralucitoare.
Rezultate sunt naturale si se mentin pe termen lung
Nu necesita perioada de recuperare
Eficienta demonstrata clinic
Înalt profil de sigurantă și tolerabilitate
SUNEKOS, pe scurt? ARTA de a menține tinerețea pielii, în mod natural!

###

NUTRAKOS – Cosmeceuticals for professional skin care treatment
Tratamentul injectabil cu Sunekos® este completat de gama completa profesionala de folosit acasa Nutrakos®,
care contine aceleasi principii active, in asociere cu alte substante care potenteaza rezultatele si le mentine un timp mai indelungat. Gama Nutrakos va fi lansata in curand si in Romania si va fi disponibila in clinicile medicale din toata tara si in farmaciile selectionate.
Am testat deja si votez PENTRU:
Nutrakos Crema Fata Anti-age, Nutrakos Ser Intensiv Anti-age, Nutrakos Gel Contur Ochi Anti-age si Anticearcan, Nutrakos Masca Peel-Off Anti-Age.
Inca nu am testat, dar sunt foarte nerabdatoare: Nutrakos Crema de Corp Anti-Age si Nutrakos Solutie Buvabila cu Aminoacizi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *