Gallery

Cu toamna la picioare

PE TOCURI. FITI GATA. START TOAMNEI!

pantofi Diane Marie

pantofi Diane Marie

Vesti bune pentru iubitoarele de pantofi din piele, colorful & trendy.
Din această toamnă, pantofii brandului românesc Diane Marie Studio sunt disponibili și în magazinul Ma Dame din Băneasa Shopping City, unul unul dintre cele mai importante centre comerciale din Bucuresti.
Până acum, m-am bucurat, alături de toate iubitoarele brandului, de pantofii comozi și frumoși Diane Marie grație magazinului online, www.pantofidianemarie.ro, dar și prin cele două magazine care chiar îmi sunt la îndemână și foarte aproape de casă și de locurile mele de întâlniri: mai exact, în Centrul Vechi, pe Strada Smârdan nr. 28 și în Pasajul Șelari Nicolae nr. 4. Dar Diane Marie distribuie încălțăminte și către marile orașe ale țării!

Noul parteneriat dintre cele două branduri românești, Diane Marie și Ma Dame, face parte din strategia de expansiune a brandului Diane Marie:
“Noua colaborare vine ca un pas firesc în strategia noastră de dezvoltare. Ne dorim să devenim mult mai prezenți pe piață și mai accesibili pentru clienți, mai ales pentru cei care lucrează sau locuiesc în proximitate. Ma Dame este un brand românesc cu experiență și notorietate în industria de fashion din România. Atât noi, cât și partenerii noștri punem accent pe produse de calitate. Prin prisma acestei colaborări, vizitatoarele mall-ului se vor bucura de creațiile noastre și vor putea alege ținute complete pentru diferite momente ale zilei sau evenimente dintr-un singur loc”, declară Diana Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie Studio.

Diane Marie Studio are în portofoliu încălțăminte pentru femei, dar și modele pentru bărbați, realizate manual într-un atelier de producție propriu. Se remarcă prin modelele colorate și urbane, prin calitatea pielii și comoditatea calapodului și se adresează femeilor moderne și dinamice, ce pun preț pe eleganță, feminitate și confort.

IN TON CU MODA ȘIC – ȘOSETE HAZLII ȘI FISTICHII
Șosetele colorate #MadamMitza sunt pe val inclusiv printre celebritățile din România!

sosete Madam Mitza

sosete Madam Mitza


Șosetele urbane și colorate de la Madam Mitza, brand românesc din industria de fashion fondat acum un an de antreprenorul Bogdan Voiculescu, sunt apreciate și purtate cu mândrie de celebritățile autohtone.

Roxana Ciuhulescu, Gianina Corondan, Nicole Cherry, Giulia Anghelescu, Alexia Țalavutis, Cristina Herea, Irina Mohora, Marina Neagu și Daniel Nițoiu, sunt câteva dintre vedetele de televiziune și artiștii din România care au ales să își completeze ținutele cu șosete vesele și colorate marca Madam Mitza, fabricate în România.

Brandul Madam Mitza îşi propune să aducă mai multă culoare pe piaţa locală a accesoriilor vestimentare. Șosetele îndrăznețe și nonconformiste de la Madam Mitza sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați și reprezintă o alternativă la șosetele clasice existente deja pe piață.
Numele brandului invocă un personaj binecunoscut din istoria Bucureștiului de odinioară, Madam Miţa Biciclista, singura femeie care purta şosete de acest gen şi mergea cu bicicleta prin oraș.
Lasă-te și tu inspirată de modelel haioase de pe www.madammitza.com.
Și bucură-te de lunga toamnă cool & trendy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *